tomaszstn Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 ale jak narazie oleju mi nie ubyło silnikowego [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 15:34_________________________________________________i to nie pachnie jak olej silnikowy tylko jak jakiś olej ze skrzyni albo coś takie żółtawe to jest A sprawdzałeś poziom oleju w skrzyni?
Matysss Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Opublikowano 3 Listopada 2011 nie wiem gdzie się to sprawdza
tomaszstn Opublikowano 3 Listopada 2011 Opublikowano 3 Listopada 2011 Są dwa korki w skrzyni, jeden spustowy na dole a drugi z boku do kontroli i nalewania. Z której strony nie wiem bo z takimi rzeczami jadę do mojego zaprzyjaźnionego mechaniora
Matysss Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 panowie no i wyciekło jednorazow jakiś olej tak jak mówie a teraz jest sucho lecz zauważyłem że sprzęgło jakoś po tym mechniku dziwnie chodzi tzn bardzo wysoko bierze i moje pytanie czy to mogło wycieknąć z wysprzęglika czy raczej nie dodam że biegi wszystkie wchodzą płynnie i lekko i nic nie zgrzyta macie jakieś sugestie przejmować się czy nie ma czym ?
tomek20stencel5 Opublikowano 6 Listopada 2011 Opublikowano 6 Listopada 2011 Lepiej sprawdzić olej w skrzyni żeby nie okazało się jednym razem, że było sucho, do cholery, skądś to musiało wylecieć a jak gdzieś było to było tam potrzebne, sprawdź dokładnie skąd poleciało zaczynając od skrzyni, potem wspomaganie, raczej nic innego nie mogło być.
Matysss Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Opublikowano 6 Listopada 2011 no i dziś znowu malutka plamka pod autkiem coś oleistego jak autko stoi np 2 dni bez jazdy to jest sucho pod autkiem a jaka np gdzieś pojade to na drugi dzień mam plamkę pod autem :/
tomek20stencel5 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 To szoruj do mechanika, może coś z*ebał jak wymieniał króciec, lepiej to sprawdzić, żeby Cię poważna naprawa nie czekała.
Matysss Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 no właśnie a może to coś być od odmy ?? czy raczej nie ?
zeflik Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 Co do wymiany króćca ... Chciałem zapytać czy po wymianie trzeba jakoś odpowietrzać układ chłodzący ?
Rekomendowane odpowiedzi