marek_gie Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Witojcie!! Jak kupowałem auto miesiąc temu robiłem logi u Rogala i turbina wykazywała oznaki lekkiego przytarcia (auto dłuższy okres stało) i przeładowywała (dziura w przewodzie od IC). Na chwilę obecną dziura załatana (czekam na ori przewód) a turbinę przepędzam dosyć często po gierkówce. Mam prośbę o rzucenie fachowym okiem na poniższe logi
lukaszr Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Na moje oko nie masz czym się przejmować (może trochę EGR przybrudzony). Jeszcze przydałoby się jakbyś zrobił resztę logów w szczególności 011 BS.
spanky Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 jest ok .... lmm troszke nisko mierzy [wymien filtr powietrza/albo przeczysc lmm]
marek_gie Opublikowano 3 Marca 2008 Autor Opublikowano 3 Marca 2008 Filtr powietrza nowy...a do lmm zajrzę w weekend. Dzięki za opinie BTW - auto powinno być Wam znane - dawna fura Motora Pozdrawiam
spanky Opublikowano 3 Marca 2008 Opublikowano 3 Marca 2008 Filtr powietrza nowy...a do lmm zajrzę w weekend. Dzięki za opinie BTW - auto powinno być Wam znane - dawna fura Motora Pozdrawiam oooooooooooooo ... jak Motora to zdrowa ....
Rekomendowane odpowiedzi