luk_bubu Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 witam czy jest mozliwosc naprawienia przycisku od blokady tylnych szyb? w teorii moge go zblokowac zeby wszystko dzialalo ale nie chce tego zostawiac tak, slyszach to pstrykniecie ale nie blokuje sie.
domjenick Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 możesz psiknąć tam jakiegoś WD40, czy nawet zwykłej benzyny,ale tam są takie małe blaszki i jeśli się jedna ułamała-to tylko wymiana Cię ratuje
luk_bubu Opublikowano 25 Października 2011 Autor Opublikowano 25 Października 2011 to spikne wd40 i zobacze, jak nie pomoze to narazie to zblokuje a jak bedzie cieplej wezme sie za wymiane. dzieki
dziako Opublikowano 26 Lutego 2013 Opublikowano 26 Lutego 2013 mam zepsuty przycisk blokady tylnych szyb czy takie coś się regeneruje/naprawia, czy trzeba kupić nowy? nie wiem gdzie szukać może ktoś podać jakiś link
edekxp Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 Nic nie trzeba kupować Trzeba zdemontować tapicerkę drzwi, potem uchwyt z przyciskami, a na koniec przyciski. W tym przycisku częstą usterką jest taki drucik, krzywi się lub łamie albo plastik wyrobiony U mnie był skrzywiony drut, naprawiłem i działa Poczytaj tutaj: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/b6-bcz-regeneracja-przycisku-blokady-szyb-przycisk-blokady-szyb-134203/
dziako Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Nic nie trzeba kupowaćTrzeba zdemontować tapicerkę drzwi, potem uchwyt z przyciskami, a na koniec przyciski. W tym przycisku częstą usterką jest taki drucik, krzywi się lub łamie albo plastik wyrobiony U mnie był skrzywiony drut, naprawiłem i działa Poczytaj tutaj: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/b6-bcz-regeneracja-przycisku-blokady-szyb-przycisk-blokady-szyb-134203/ dzięki za link, pogoda się poprawia trzeba brać się za naprawę
Rekomendowane odpowiedzi