Gość Rayban Opublikowano 24 Października 2011 Opublikowano 24 Października 2011 Witam Jestem po zakupie 4 nowych opon do mojego autka. Niestety dwie nie są zbyt dobre, jedna lekko zząbkowana. Kupowałem w parach przez alledrogo . Druga jak nowa no ale... sami zobaczcie. Trzeba uważać. Na szczęście dostałem zwrot gotówki za ta oponę. Żal bieżnik jak nowa. Teraz szukam 1 bądź 2 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
markus85 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Ta oponka jest pęknięta na wylot? takie uszkodzenia się naprawia nie naruszając struktury, podjedź z nią do renomowanej wulkanizacji i zapytaj co Ci powiedzą. Jest to robione na gorąco. Gdybyś był w Kraśniku polecam wulkanizację koło straży.
kris166 Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Ciekawe jaki maja DOT opony, bo jeżeli stare z dobrym bieżnikiem to mogą nie być skuteczne.
Santa Cruz Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Ta oponka jest pęknięta na wylot? takie uszkodzenia się naprawia nie naruszając struktury, podjedź z nią do renomowanej wulkanizacji i zapytaj co Ci powiedzą. Jest to robione na gorąco. Gdybyś był w Kraśniku polecam wulkanizację koło straży. Nie robi sie tego w miejscu jakie widac na foto
Gość Rayban Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 Na bokach opon się podobno nie łata. Po napompowaniu robi się gula. Rok 2011 . Można do cienkocienko jedynie podobno :> Szkoda jak nówka, a nówka ponad 600zł. Ja miałem je po 170zł
I r o Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 robi się gula jak siatka walnięta :gwizdanie: trzyma ciśnienie ??
Gość Rayban Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 A wiesz, że nie wiem. Po chwili ją zdemontowaliśmy. Zostawiłem ją u wulkanizatorów na odrzut.
qwerty12345 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 A wiesz, że nie wiem. Po chwili ją zdemontowaliśmy. Zostawiłem ją u wulkanizatorów na odrzut. Taa a wulkanizator wystawi ja pewnie na Allegro
Rekomendowane odpowiedzi