Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gramy w BATTLEFIELD 3 » Lista graczy str. 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"NIEZBEDNIK Mścicielajavascript:void(0);"

:kox:

ja dwa dostałem od gry :decayed: i jeden fajny ściągnąłem z innego gracza :)

a jak z medalami? ma ktoś już jakiś, czy jeszcze za wcześnie?

mam dopiero jedną baretkę :decayed: z 50 potrzebnych :> do jednego z medali

ciężko będzie z medalami, dużo grać trzeba, bardzo dużo

karwa jeszcze nie mam info zwrotne odnosnie battleloga :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Ile ludzi ma z tym problem :shocked:

http://www.forum.ea.com/pl/posts/list/75/190918.page

Dzisiaj aktualizacja.

http://mp1st.com/2011/11/21/battlefield-3-official-and-complete-patch-notes-for-november-22/

Dice jednym słowem dało d*py minął miesiąc od premiery gry i masa ludzi ma problem z zawieszaniem się gry i trzeba robić reset kompa :thumbdown:

Dzisiaj po aktualizacji nadal się ludziom zawiesza gra, wkuurwienie jest na maksa![br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 21:21_________________________________________________Po 10 minutach, po aktualizacji się znów zawiesił komp :wallbash:

Opublikowano

Ej czemu ja nie miałem żadnej aktualizacji :mysli: ;(

Opublikowano

zresetuj origina

Opublikowano

ja dwa dostałem od gry :decayed: i jeden fajny ściągnąłem z innego gracza :)

Tutaj jest część moich.

Specjalnie wklejam screeny z http://battlelog.battlefield.com/ żebyś zobaczył jak to trochę wygląda.

image.jpg

karwa jeszcze nie mam info zwrotne odnosnie battleloga :kwasny:

Jak to Ci nie odpisali?

Przecież logujesz się na CHAT i gadasz na żywca z człowiekiem, on coś tam zmienia w twoim koncie po podaniu Nicka z PS3 i wszystko.

a jak z medalami? ma ktoś już jakiś, czy jeszcze za wcześnie?

mam dopiero jedną baretkę :decayed: z 50 potrzebnych :> do jednego z medali

ciężko będzie z medalami, dużo grać trzeba, bardzo dużo

Nie jest tak źle, część medali na pewno niedługo wpadnie.

image.jpg

i kilka screenów

image.jpg

image.jpg

[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 09:19__________________________________________________________________________________________________

fajna strona - http://bf3stats.com/

Wpisujemy nicka gracza i mamy statystyki - obowiązek - rejestracja w Battlelogu.

(trzeba przełączyć między PC/XBOX360/PS3)

Opublikowano

Jak to Ci nie odpisali?

Przecież logujesz się na CHAT i gadasz na żywca z człowiekiem, on coś tam zmienia w twoim koncie po podaniu Nicka z PS3 i wszystko.

fajne te screeny :good:

odpisali mi z EA dzisiaj na email :tongue4:

ale teraz zrobiłem czat i mam już battloga :kox:

karwa to czytywanie statystyk to długo trwa?

[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 19:08_________________________________________________

fajna strona - http://bf3stats.com/

PC online 94 054

PS3 online 90 614

360 online 69 623

PS3 daje radę :good:

i znalazłem siebie :decayed:

Opublikowano

Nosfer a ja Cię w battlelogu nie mam :mysli: Wpisuję Nosferus w wyszukiwarkę i nic :mysli:

Opublikowano

Nosfer a ja Cię w battlelogu nie mam :mysli: Wpisuję Nosferus w wyszukiwarkę i nic :mysli:

nie możliwe :no:[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 22:13_________________________________________________http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/nosfern/

[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 22:16_________________________________________________Dobra idę levelować i trzaskać łby :kox:

Wczoraj przełamałem granicę ogarnięcia się w grze i ogólnie na padzie.. ratio mi skoczyło do 1,4 (w tych rozgrywkach) :kox: :kox:

Więc idę nadrabiać to co zwaliłem dotychczas :decayed:[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 22:19_________________________________________________

PC online 94 054

PS3 online 90 614

360 online 69 623

Przez cały dzień na PS3 było więcej.

Opublikowano

A to wszystko jasne, ja wpisywałem Nosfer i Nosferus a Twój wojak to Nosfern. Trzeba to zmienić na liście graczy :decayed:

Opublikowano

A to wszystko jasne, ja wpisywałem Nosfer i Nosferus a Twój wojak to Nosfern. Trzeba to zmienić na liście graczy :decayed:

No właśnie nie ogarniam tego..

Mój bojownik to Nosferus :gwizdanie: Whatever.. :)

Opublikowano

karwa kontaktuję się znowu z helpdeskiem bo mi się od wczoraj statystyki wczytują :wallbash:

ale na tej stronie http://bf3stats.com/stats_ps3/KrisH-71 wszystko OK :mysli:

też dostaliście 20% zniżkę na gry za kontakt z helpdeskiem?

Opublikowano
  • Autor

Nienawidzę tej gry (a dokładnie DICE) bo nie mogę pograć w multi a po to kupiłem ori :rant::decayed:

Opublikowano

Pablo nie zamulaj tylko bierz wersje na PS3 i nie będzie problemów :wink4:[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 18:42_________________________________________________

karwa kontaktuję się znowu z helpdeskiem bo mi się od wczoraj statystyki wczytują :wallbash:

problem rozwiązany, dane przeglądarki wyczyszczone i po problemie :good:

battlelog juz działa prawidłowo

Opublikowano

Pablo Mondziole kup k.muzyczna na PCI-E i bedziesz miał !! kurde!!!BF3 nie wspiera kart zintegrowanych na pł.głównej ..

Opublikowano
  • Autor

Pablo Mondziole kup k.muzyczna na PCI-E i bedziesz miał !! kurde!!!BF3 nie wspiera kart zintegrowanych na pł.głównej ..

Patryk ale ludzie zmienili i kupili osobne kart dźwiękowe i nadal mają te problemy...

Wyłożę 100-150zł za dobrą dźwiękówkę i jeszcze się okaże że kolejne pieniądze poszły się jeebać..

Tak czy nie czeka mnie ten zakup bo uj mnie już strzela :rolleyes:[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 22:44_________________________________________________Post z forum EA:

"Podam przyklad, moj znajomy ma taki sprzet :

AMD Phenom II Quad-Core 955 BOX Black Edition, DDR3 8gb 1333, HIS Radeon 5770 1GB, karta dzwiekowa zintegrowana Realteka, i gra u niego chodzi bez problemow bez zadnej zawiechy Single/Multi.

Moj sprzet to : AMD Phenom II Quad-Core 965 BOX Black Edition, DDR3 12gb 1333, Gigabyte GTX 560TI, karta dzwiekowa zintegrowana Realtek, i u mnie sie zawiesza co 2-3 minuty.

Ja juz robilem wszystko reinstal systemu, stery, czyste botowanie, update biosu plyty glownej, wylaczylem karte dzwiekowa, ustewnienia gry i nadala nic natomiast on zainstalowal nawet nie robil napraw i chodzi mu bez problemu a ma pelno innych programow i gra chodzi. Caly czas jestem w kontakcie z pomoca EA i nawet ich porady przeslane nic nie pomogly.

Takze nie mow ze to wina ustawien/sprzetu/sterow bo robilem wszystko i gra nadal sie zawiesza, jesli wiesz jak to rozwiazac podziel sie z nami sprawdze i dam znac.

Jeszcze jeden przyklad wczoraj skladalem dla klienta zestaw : Intel Core i5 2400 3.10 GHz BOX, 8GB 1600, Radeaon 6950 Gigabyte 1GB, zintegrowana karta dzwiekowa Realtek. Czysta instalka Win7 Premium 64bit. I z ciekawosci sprawdzilem czy u niego bedzie chodzil BF3, sciagnalem Orgina z strony EA, i sciagnalem cala gre z netu. Odpalam gre i nie wywalilo mnie po 2/3 minutach, ale po 10 minutach grania w Singla, sprawdzam Multi i jeszcze szybciej, ten sam blad Application Hang:bf3.exe. Nadal twierdzisz ze to wina sprzetu ?

Zaden z nas niechce sie klocic, chce w koncu pograc !"

:shocked:

http://www.forum.ea.com/pl/posts/list/315/190918.page[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 22:54_________________________________________________Po wpisaniu:

1. Uruchamiamy wiersz poleceń w sposób podany w ppkt. a

a) koniecznie trzeba uruchomić wiersz poleceń z prawami administratora, czyli "start" -> "wszystkie programy" -> "akcesoria" i na "wiersz poleceń" klikamy prawym przyciskiem myszy i wybieramy "uruchom jako administrator".

2. Wpisujemy w wierszu poleceń: bcdedit /set increaseuserva 2500

3. Po wpisaniu poleceń wciskamy "enter".

4. Restart kompa.

5. Cieszymy się grą

Chwile grałem i ani jednego przywieszenia :>

Testuje dalej :)[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 23:31_________________________________________________Po godzinie się zawiesiło to już coś bo normalnie to po 2-3 minutach :decayed:

Opublikowano

komp ci się grzeje ...jak po godzinie :polew: ale ja dalej twierdzę iż Realtek to ZŁO!!! :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Jest lepiej ale to jeszcze nie to..

Opublikowano

Pablo, a może jak masz okazję to zacznij podmieniać po kolei elementy swojego komputera na inne.

Zainstaluj czysty system i BF3 - potem podmień grafikę. Jak to nie to podmień RAM, potem płytę główną, potem zasilacz. Jak to nie da efektu to podmień rzeczy typu klawiatura i mysz - może to dziwne, ale nawet takie rzeczy mogą sprawiać problem. Acha i poodłaczaj wszystko co niepotrzebne od komputera.

Szukaj problemu w ten sposób.

Opublikowano

Pablo, a może jak masz okazję to zacznij podmieniać po kolei elementy swojego komputera na inne.

Zainstaluj czysty system i BF3 - potem podmień grafikę. Jak to nie to podmień RAM, potem płytę główną, potem zasilacz. Jak to nie da efektu to podmień rzeczy typu klawiatura i mysz - może to dziwne, ale nawet takie rzeczy mogą sprawiać problem. Acha i poodłaczaj wszystko co niepotrzebne od komputera.

Szukaj problemu w ten sposób.

:decayed: :decayed:

To brzmi wyjątkowo sarkastycznie :evil:

Opublikowano

To brzmi wyjątkowo sarkastycznie :evil:

Nie wiem jak brzmi, ale to chyba jedyny sensowny sposób żeby znaleźć problem mając do dyspozycji części - z tego co zrozumiałem Pablo ma dostęp do części i nie musi ich kupować żeby podmienić także w czym problem ?