Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gramy w BATTLEFIELD 3 » Lista graczy str. 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja ograłem narazie nie całe 80 godzin.. I dopiero rozegrałem pierwsze mecze szturmu - gra dla mnie odkryta na nowo ! :kox:

ja gram tylko w podboj i szturm... deatchmatche mnie nudzily strasznie.

Nie, nigdy w życiu nie miałem potrzeby nigdzie chodzić z pecetem więc żaden to argument :dance2:

no to w takim razie wyjasnij mi milordzie o co Ci chodzilo w Twoim poscie, bo nie kumam... :rolleyes:

Opublikowano

Ja ograłem narazie nie całe 80 godzin.. I dopiero rozegrałem pierwsze mecze szturmu - gra dla mnie odkryta na nowo ! :kox:

ja gram tylko w podboj i szturm... deatchmatche mnie nudzily strasznie.

Ja też nie gram DMów.

Sporadycznie tylko. Nie lubię jak mi się za plecami respawnują. :gwizdanie:

Opublikowano

no to w takim razie wyjasnij mi milordzie o co Ci chodzilo w Twoim poscie, bo nie kumam... :rolleyes:

Milordzie ? Ty no ... ja lubię płeć żeńską :tongue4:

Tak tylko nawiązałem do problemów z wyjebistymi konsolami ... a to jakieś porty, a to brak podstawowej komunikacji, a to problemy z aktualizacjami, łatkami itp. itd.

Opublikowano

Tak tylko nawiązałem do problemów z wyjebistymi konsolami ... a to jakieś porty, a to brak podstawowej komunikacji, a to problemy z aktualizacjami, łatkami itp. itd.

:tongue4:

Ja też nie gram DMów.

Sporadycznie tylko. Nie lubię jak mi się za plecami respawnują. :gwizdanie:

ja po jednej grze sie wkurwilem... bo nie dawalem rady z tymi nolife'ami :polew:

...choc wczoraj wlaczylem DM druzynowy (4 teamy) i gralo sie juz calkiem spoko, bez presji, ze za kazdym rogiem spotkasz kulke :)

Opublikowano

Idź se poklikaj na komputerku :naughty::decayed:

[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 10:18_________________________________________________

ja po jednej grze sie wkurwilem... bo nie dawalem rady z tymi nolife'ami :polew:

...choc wczoraj wlaczylem DM druzynowy (4 teamy) i gralo sie juz calkiem spoko, bez presji, ze za kazdym rogiem spotkasz kulke :)

Trochę pograsz to może się przekonasz, czasem fajnie się łupie DMy :wink4:

Na początku jest trudno, bo człowiek nie ograny no i ledwo zna mapy. Później jest łatwiej i przyjemniej..

Widać jak taki level 2 nie wie skąd w łeb zarobił :polew:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 10:22_________________________________________________PS. Czemu masz konto zarejestrowane na GB ?

Opublikowano

Ja? Jak jeszcze nie bylo xlive'a oficjalnie w PL, to mialem konto na UK i tak zostalo... nie zrobilem migracji.

Opublikowano

Na tym komputerku wyobraź sobie była obrabiana fotka, którą mi wysłałeś (zawsze mogłeś spróbować obrobić na konsoli) więc zamilcz, bo Ci jebnę headshota :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Na tym komputerku wyobraź sobie była obrabiana fotka, którą mi wysłałeś (zawsze mogłeś spróbować obrobić na konsoli) więc zamilcz, bo Ci jebnę headshota :naughty: :naughty: :naughty:

Ty no nie jestem w tanie - nigdy nie widziłałem, takiego cacka "komputer" :polew:

A żeby mi walnąć headshota, musiałbyś podejść do mnie na odległość wyciągnięcia ręki, a jak doskonale wiesz o zbliżeniu się do mnie na taką odległość nie możesz nawet pomarzyć więc, zamilcz dziecko bo dorośli rozmawiają :naughty::polew: :polew: :polew: :polew:

Od tego latania samolotami to chyba zapomniałeś, że na ziemi większość czasu jak nie biegałeś i strzelałeś do swoich to siedziałeś pod drzewem i płakałeś w rękaw - pokazują Cię na YouTubie non stopem :naughty: :naughty: :naughty:

Z resztą pewnie gdzieś tutaj stoisz na lotnisku:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

Ty no nie jestem w tanie - nigdy nie widziłałem, takiego cacka "komputer" :polew:

Tak samo Ci napiszę jak dostanę następnego maila z fotką :kox:

A żeby mi walnąć headshota, musiałbyś podejść do mnie na odległość wyciągnięcia ręki, a jak doskonale wiesz o zbliżeniu się do mnie na taką odległość nie możesz nawet pomarzyć więc, zamilcz dziecko bo dorośli rozmawiają :naughty::polew: :polew: :polew: :polew:

Pewnie, że nie da się zbliżyć ... przeważnie tak śmierdzisz, że nikt nie podchodzi do Ciebie na odległość 50m, a na spotach stoisz na drugim końcu parkingu :naughty: :naughty: :naughty:

Od tego latania samolotami to chyba zapomniałeś, że na ziemi większość czasu jak nie biegałeś i strzelałeś do swoich to siedziałeś pod drzewem i płakałeś w rękaw - pokazują Cię na YouTubie non stopem :naughty: :naughty: :naughty:

Wiesz, ja przynajmniej potrafię latać, a Ty patrzysz tylko w górę z zazdrością i nucisz pod nosem: "I believe I can fly, I believe I can touch the sky" :kox: :kox: :kox:

Z resztą pewnie gdzieś tutaj stoisz na lotnisku:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

A ten snajper na początku to Ty ? Nieźle się przyczaiłeś :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

no mi giera przyszła :kox:

Opublikowano

Zamiast się szczypać, pomógł by ktoś z tym rozłączaniem serwera, no i dodał mnie wreszcie do listy :)

Opublikowano

fak dzwoniłem do sony i się okazało że kod został wykorzystany :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Zamiast się szczypać, pomógł by ktoś z tym rozłączaniem serwera, no i dodał mnie wreszcie do listy :)

Jaki nick i na jaką platformę to Cię dodam do listy.[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 16:38_________________________________________________

Ale jaja i co teraz :wallbash:

Opublikowano

mnie dodajcie do listy PS3 chudy13101980 :hi:

Opublikowano

jak to? kupiles nowa, czy uzywana?

Opublikowano

troszkę zawiła historia :decayed: gość na gametrade.pl miał używkę z niewykorzystanym online passem, kosztowało mnie to 140 zł (UNCHARTED 3 z online passem) :good: chłopak z okolicy więc transakcja z rąk do rąk, gościu mówi że zagrał tylko dwie misje bo nie ogarnia tego sterowania i zapewniał mnie że napewno nie korzystał z online i jakby coś było nie tak to żebym dzwonił.

wpadam do domu odpalam i chcę wpisać klucz okazuje się że lipa, dzwonie do gościa ten w szoku.

tak w skrócie to chłopak mi przelał kase na klucz (36zł) ja w międzyczasie się dowiedziałem że klucza użył ktoś 8.12.2011 i napewno nie był to ten chłopak.

Opublikowano
  • Autor

mnie dodajcie do listy PS3 chudy13101980 :hi:

:wink4:

Opublikowano

Nienawidzę tej gry :thumbdown: I głupich snajperów i zasranych kloców w samolotach i helikopterach :rant: :rant: se znaleźli miejsca na łatwe fragi :rant: :rant: :rant:

Kto to wogóle wymyślił :rant: :rant:

Opublikowano
  • Autor

Ja też te gry nienawidzę bo cały czas tylko brrrrrrrrrrrrrrrrrr i po grane :kox::decayed:

A specjalnie karty dźwiękowej nie będę kupować bo niektórzy nakupowali i dalej mają brrrrrrrrrrrrrrrr :polew:

Oczywiście mowa o multi :cool1:

Opublikowano

poksonss gram na PC. Tzn gram.... dzisiaj shade4 zmiótł mnie z powierzchni ziemi :)

ps. Mial ktoś problem w multi że wywala z gry bo limit połączenia serwera przekroczony??? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: