Nosfer Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ale udało Wam się ściągnąć tego Patcha ? Nosz k**wa, zapodałem wczoraj to mi wywaliło ponad 6 godzin.. Swtierdziłem, że nie możliwe – wlazłem na PS Store zacząłem ściągać jakieś demo 500mb – a tam 4 godziny !! Doszedłem do wniosku, że jakieś sprawy techniczne na PSN. Więc dzisiaj rano wstaje odpalam konsolę, BF3, zasysam patcha, a tam 8 godzin! Ściągnęliście tą łatkę czy nie ?
T-żółw Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 ja ściągnąłem 4.0 dla PS3 wczoraj a dzisiaj pacza do BF3 teraz wyświetla ile trwała runda i ile punktów dla USA lub RU, lunety nie odnotowałem gorzej bo mi lista serwerów zniknęła a odświeżanie nic nie daje , konkretne gry były z listy serwerów, więcej pkt można było szarpnąć niż z szybkiej gry
Ysiak Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 co prawda bf3 na ps nie mam ale robilem up do 4.0 wczoraj wieczorem i przeszedl bardzo szybko wiec musieliscie trafic na moment obciazenia
Nosfer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 ja ściągnąłem 4.0 dla PS3 wczoraj a dzisiaj pacza do BF3 teraz wyświetla ile trwała runda i ile punktów dla USA lub RU' date=' lunety nie odnotowałem [/quote'] :wallbash: :wallbash: ja ku*** nie mogę pobrać tego do dzisiaj.. Ba - nic nie mogę pobrać! Rozkładam ręcę - test łącza w Ps3 - 500kbp/s Jakość łącza 100% W tym samym czasie na laptopie 6MB. To się ku*** nie dziwię, że 800mb ściąga się +12 godzin. Nie mam pojęcia co z tym zrobić
insane_Infinity Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 :kox: :polew: Bo PC tylko na FPS'y :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Robię dzisiaj Format dysku. Sprawdziłem Router, wszystkie ustawienia, pozostaje mi Recovery Menu. I dlatego lepiej kupić sobie PC
KOval81 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Panowie grający na PC - mam takie lekko noobskie pytanie :gwizdanie: Jak to jest z odblokowywaniem akcesoriów do danego typu broni? Mam np na Techniku odblokowane sporo rzeczy do AKS-74u, holografy, lufy, itp, a zakładając go do Quick Mission nie pokazuje mi nic (golas jak na początku). jest jakaś możliwość konfigurowania akcesoriów przed misją? Bo ja już zdurniałem całkiem..
Nosfer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Panowie grający na PC - mam takie lekko noobskie pytanie :gwizdanie: Jak to jest z odblokowywaniem akcesoriów do danego typu broni? Mam np na Techniku odblokowane sporo rzeczy do AKS-74u, holografy, lufy, itp, a zakładając go do Quick Mission nie pokazuje mi nic (golas jak na początku). jest jakaś możliwość konfigurowania akcesoriów przed misją? Bo ja już zdurniałem całkiem.. Wchodzisz w edycję klasy i przerzucasz akcesoria, lewo - prawo. Albo jeszcze w menu ustalasz podstawowy kit. [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 11:38_________________________________________________15 level i grasz golasami ?
KOval81 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Podstawowy kit to owszem, ale tam wybór jest pomiędzy poszczególnymi rodzajami broni, ładunków, czy innych skilli. Nie moge kurna zmienić samych akcesoriów na broni - albo zmatolałem, albo nie wiem gdzie i jak [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 11:42_________________________________________________Gdzież tą edycję się robi jeśli wolo spytać
Nosfer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Podstawowy kit to owszem, ale tam wybór jest pomiędzy poszczególnymi rodzajami broni, ładunków, czy innych skilli. Nie moge kurna zmienić samych akcesoriów na broni - albo zmatolałem, albo nie wiem gdzie i jak [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 11:42_________________________________________________Gdzież tą edycję się robi jeśli wolo spytać No więc wchodzisz w to menu gdzie wybierasz podstawową broń, broń krótką, broń specjalną i Special Skilla.. Wchodzisz dalej w edycję broni i tam w nowym okienku przesuwasz sobie lewo prawo dodatki do broni.
KOval81 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 No właśnie dalej w edycję broni wejść nie mogę kurna i stąd moje pytanie czy to wina braku jakiegoś patcha, czy co - wszystko lata uzbrojone po zęby, a ja walę z golasa [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 11:49_________________________________________________Na PC troszkę inaczej to menu wygląda ale wejść i tak nie mogę i tak...
Nosfer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ale to jest filmik z PC :gwizdanie: :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 szlag - właśnie widzę teraz. To albo ja na tyle spory cielak jestem, że nie zauważyłem na górze menu got demet motyla noga
KOval81 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 ju grin bastard :> [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 11:58_________________________________________________idę się zamknąć w sobie Kurna teraz troszkę sobie staty w końcu poprawię
Nosfer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dobra.. Ludzie.. Coś się ruszyło z moim Ps3 dzisiaj będzie rzeź niewiniątek :jerk:
PABLO Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2011 Gut Ja zaraz włączę na pc i zobaczę czy też zassa [br]Dopisany: 02 Grudzień 2011, 12:07_________________________________________________To tylko na ps3 ta aktualizacja była
Rekomendowane odpowiedzi