Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja przynajmniej gralem jak Wy przez 1,5 m-ca nie mogliscie korzystac z PSN :naughty:

Musiał nam dojeebać :decayed:

Opublikowano

to zawsze dziala w 2 strony :decayed:

Opublikowano

ja przynajmniej gralem jak Wy przez 1,5 m-ca nie mogliscie korzystac z PSN :naughty:

Super masz tego Xboxa :decayed:

A na tym Ps3 to byśmy kiedyś się złapali wszyscy może do zespołowego DM?

Opublikowano

A na tym Ps3 to byśmy kiedyś się złapali wszyscy może do zespołowego DM?

Jeszcze ze 2 osoby by doszły na listę PS3 i można działać :evil:

Opublikowano

Panowie powiedzcie mi czy dodatek POWRÓT DO KARKAND można zassać na 2 konsole ? czy to jest 1 slot ?

Opublikowano

Dobra. Powiem wam że powoli zaczynam bastować :kox:

Potrzebuję zrobić jeszcze 1 misję w CO-OP dla jednego trofeum i zdobyć 2 beretki Obrońca M-COM i zdobywca M-COM i wpadnie platyna :cool1: Wtedy mogę przejść na emeryturę :rolleyes:

Opublikowano

:polew:

a mi wpadl w koncu pulkownik :decayed:

Opublikowano

A mi się wczoraj nudziło i postanowiłem polatać myśliwcami - ten wynik to głównie walka z "ziemią", bo walka w powietrzu z myśliwcami jeszcze średnio mi idzie:

51542654.jpg

18786203.jpg

72430812.jpg

A to reakcja na moje latanie :polew: :polew: :polew:

13817208.jpg

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

prawda wyszla na jaw Łukasz :naughty:

Opublikowano

Wcale nie jestem SMALL DICK :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Pogadali :polew:

Dobre :decayed:

Opublikowano

:polew:

a mi wpadl w koncu pulkownik :decayed:

:good:

Teraz będzie już Ci szło wolniej, bo kolejne gwiazdki idą co 230.000pkt :)

Trochę, żałuję, że nie mogę pograć na PC w BF3 :disgust:

Co mi po tych ponad 100h przeszkadza w BF:

1. Mapy z ilością graczy po 12 (!) na mapach oprócz: BAZAR, KANAŁY +/-, METRO reszta jest zbyt duża. A szczytem jest już KASPIJSKA GRANICA gdzie czasami można jeździć od punktu do punktu bez żadnego killa :)

2. Mała ilość map z helikopterami.. WTF - Heli Skauty - tylko na Kanałach i Szczyt Damawendu :disgust: To samo jest ze Szturmowymi. Chark i Kaspijska (nie liczę B2K gdzie jest jeszcze nie pamiętam nazwy tej jednej mapy). Jak sobie zobaczę Gameplaye z PC gdzie na Wyspie CHARK totalny rozpiedziel i to aż mi się nie chce odpalać potem PS3 :)

- A tak: 1 helikopter i wszyscy na hurra.. W Kanałach Noushar to jest już totalnie nie równa walka – wiem, wiem można złapać ZW-11 i rozdymić dwa Little Birdy i lecieć z kimś z teamu na lotniskowiec i kraść ich heli, ale po 1. Trzeba mieć z kim to zrobić. A na Ps3 wiele osób (przynajmniej z moich znajomych nie gra) – a druga sprawa to przez tyle czasu nie było łatki do Voice Chata, że teraz większośc jednak go nie ma.

3. Wybory Serwerów – to jest jakaś totalna żenada !! Co się notorycznie powtarza:

- Po wybraniu mapy wrzuca Cię na serwer gdzie już kończy się mecz, zazwyczaj od razu wpada „Przegrana” i jest zmiana mapy - > no to po choooj ja wybieram mapę ? Żeby wejść na serwer i zmienić mapę na inną ?

- Nie da się dowolnie konfigurować serwerów tak jak na PC – nie można sobie znaleźć serwera – dodać do ulubionych, gdzie są określone mapy, albo ilości ticketów etc. - bezedura

- Dołączanie do drużyn z Przyjaciółmi.. Robisz sobie „Party” chcesz zagrać całym teamem – wrzuca Cię na serwer i dzieli drużynę 50/50 albo jeszcze inaczej.

- albo co też jest dobre.. Chcesz dołączyć do znajomego grając już na jakiejś mapie.. Dajesz Join Session, wywala cię z twojej gry, po czym w Menu Cię zostawia z napisem „Serwer do którego próbujesz dołączyć jest już pełny ;)” – zostajesz w pupie..

To mi przyszło na myśl od razu.. W trakcie gry jest też wiele innych frustrujących rzeczy. Np. Wielki Bazar – i Spawn Point (ALEJA) - 90% Spawn Pointów jest w dwóch miejscach.. niby nic złego dopóki nie położy się w rogu jakiś cwaniak :)

A no i jeszcze jedna sprawa:

- Zobaczcie od "PUŁKOWNIKA" - (wcześniej też, ale to się tak nie rzuca w oczy) - ile czasu trzeba spędzić, żeby zdobyć kolejny level przy 12 przeciwnikach :) Przecież to nawet nie ma w co strzelać. Poza tym jak masz 200 ticketów i praktycznie nie możliwosć wybrania mapy to jest to dodatkowo utrudnione. Naprawdę nie wiele razy się zdarzyło, żebym złapał ponad 30 killi.

I to nie dlatego, że jestem cienki - po prostu na kosolach jest to ciężkie do zrobienia..

Chyba po prostu gra przestała być dla mnie odkrywcza i trochę już mi się ograła.

Duży wpływ na to miał brak komunikacji głosowej przez cały czas w jakim poznawałem grę. Gdyby działały headsety 1. Punkty zdobywałoby się o wiele szybciej – niż zawsze działanie na własną rękę, albo „domyślanie się” co ktoś z drużyny chce zrobić. Zero komunikacji. Ostatnio grałem Zespołowy DM i Zespołowy Rush z jakimiś francuzo-belgami.. Wszyscy z HSami – no zupełnie inna gra. Wszystkie mecze wygrane, uśmiałem się przy tym przednio – szkoda, że dopiero teraz, bo już jednak Szczyt Fascynacji BF3 mi minął..

Postanowiłem dobić platynę i odejść z klasą :)

W kolejce czeka Modern Warfare i Skyrim. – taki mam plan :)

A Wy co myślicie ?

Opublikowano

1. Mapy z ilością graczy po 12 (!) na mapach oprócz: BAZAR, KANAŁY +/-, METRO reszta jest zbyt duża. A szczytem jest już KASPIJSKA GRANICA gdzie czasami można jeździć od punktu do punktu bez żadnego killa :)

ja nie mam takiego wrazenia

ciesze sie, ze czasem mozesz w spokoju przemknac z jednego punktu do drugiego :)

2. Mała ilość map z helikopterami..

true... przez to nie moge sie praktycznie nauczyc latac i strzelac heli (latac umiem, ale strzelac nie do konca) - z drugiej strony gdyby bylo wiecej helikopterow, to ciezko by sie gralo... chyba, ze rozwalalyby sie nawzajem :naughty:

Duży wpływ na to miał brak komunikacji głosowej przez cały czas w jakim poznawałem grę. Gdyby działały headsety 1. Punkty zdobywałoby się o wiele szybciej – niż zawsze działanie na własną rękę, albo „domyślanie się” co ktoś z drużyny chce zrobić. Zero komunikacji. Ostatnio grałem Zespołowy DM i Zespołowy Rush z jakimiś francuzo-belgami.. Wszyscy z HSami – no zupełnie inna gra. Wszystkie mecze wygrane, uśmiałem się przy tym przednio – szkoda, że dopiero teraz, bo już jednak Szczyt Fascynacji BF3 mi minął..

ja gram caly czas ze znajomymi (ostatnio boberek i bogi dolaczyli w koncu do stalego skladu :) ) i nie wyobrazam sobie gry solo... ta gra jest stworzona do gry z ziomkami i HS :wink4:

Opublikowano

A ja myślę: KONSOLE RULES :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

[...] (ostatnio boberek i bogi dolaczyli w koncu do stalego skladu :) ) i nie wyobrazam sobie gry solo... ta gra jest stworzona do gry z ziomkami i HS :wink4:

No dokładnie tak jest. Dlatego twierdzę, że przez to, że Łatkę wypuszczali prawie 6 miesięcy, to przez ten czas gra bez tego "elementu drużynowego" trochę mi się wypaliła, a teraz jak łatka już wyszła to większość ludzi jednak albo NIE WIE ŻE JUŻ VCHAT DZIAŁA, albo NIE MA HS BO PO CO...

A dla mnie to już nie to samo co mogłby być od początku z HSem. Wydałem 500zł na słuchawki do chooja :kox: [br]Dopisany: 13 Luty 2012, 12:19_________________________________________________

A ja myślę: KONSOLE RULES :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Naprawdę nie masz nic ciekawego do powiedzenia ? :przebiegly::cool1:

1. Małe ilość graczy - obawiam się, że to wina DICE, biorąc pod uwagę ich wypowiedzi przed wydaniem BF3

2. Brak możliwośći konfigurowania serwerów - DICE

3. Łatka do Vchata na ps3 wydawana 6 miesięcy mio głośnych krzyków graczy - DICE

Więc to nie kosole są "za***iste" :) - To niektórzy wydawcy lecą w kulki.

Opublikowano

post niezwiazany z tematem, za nastepny bedzie ostrzezenie!

...a konsole roxx, pc to syf :naughty:

Opublikowano

Naprawdę nie masz nic ciekawego do powiedzenia ? :przebiegly::cool1:

Więc to nie kosole są "za***iste" :) - To niektórzy wydawcy lecą w kulki.

Myślę, że moja wypowiedz była dość wymowna, ale jeżeli tego nie zrozumiałeś to może dodam, że skoro wydawcy lecą w kulki to wniosek jest taki, że mają w d... konsole i wydawanie odpowiednich produktów co znowu prowadzi co tego samego stwierdzenia jakie ująłem w poprzednim poście :wink4:

...a konsole roxx, pc to syf :naughty:

Wpis niezwiązany z tematem - za następny będzie ostrzeżenie.

Opublikowano

Myślę, że moja wypowiedz była dość wymowna, ale jeżeli tego nie zrozumiałeś to może dodam, że skoro wydawcy lecą w kulki to wniosek jest taki, że mają w d... konsole i wydawanie odpowiednich produktów co znowu prowadzi co tego samego stwierdzenia jakie ująłem w poprzednim poście :wink4:

Twoja wypowiedź była wymowna i ją zrozumiałem, ale twoje rozumowanie jest zbyt spłaszczone, co najwidoczniej jest odzwierciedleniem twojej wiedzy związanej ze "światem gier". A w taki sposób można przedstawić każdą sprawę w każdym świetle. Poza tym "niektórzy" wydawcy nie kształtuja rynku.. Podobnie jak "niektóre" produkcje na PC, które nie spełniają minimum przyzwoitości nie świadczą o "zajebistości" PC :wink4:

Dobra wiem, że to było luźne stwierdzenie z twojej strony - dowcip tzw. więc Ci wybaczam. :naughty:

I nie będe dłużej udowadniał błędów twojego rozumowania. Mam nadzieję za to, że jeśli kiedyś mnie natchnie na kupno PC to po prostu wjebię Ci na jakimś serwerze w taki sposób, że będziesz zmuszony się popłakać :kox: :kox:

[br]Dopisany: 13 Luty 2012, 14:05_________________________________________________

post niezwiazany z tematem, za nastepny bedzie ostrzezenie!

Wiesz co z nim zrobić :decayed: