POWER-KRIS Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Marne szanse że do Wigilii stanieje a syn chce od Mikołaja BF4 i GTA5. Trza się ostro za łopatę chwycić żeby Mikołaj miał Kasiutrę ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
insane_Infinity Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 a syn ile ma lat jak można spytać bo 18 to raczej nie ma a te gry są od 18+ ...ja bym synowi nie kupił i nie dał grać w takie gry gdzie łacina na prawo i lewo leci ...
POWER-KRIS Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Niby masz rację ale jej wszędzie pełno niech się oswaja od małego a ja mu tylko wkoło tłumaczę że to brzydko tak mówić. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
PABLO Opublikowano 24 Października 2013 Autor Opublikowano 24 Października 2013 hej dopiszcie mnie jak coś do listy z chęcią pogram z Wami (ulubiony pojazd heli) dalem info do plutonu [A4pl] nick Dioxen:whistling: Dopisałem Cię do listy i kolegę POWER-KRIS rozumiem że gracie na PC?
POWER-KRIS Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Yes. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
Fr0styyy. Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 BF4 to nic innego jak podpicowany BF3 , jawne wyciąganie kasy od nas graczy .Ja na chwilę obecną nie kupuje za taką cenę ..poczekam aż stanieje i to grubo .BF3 jest tak zbugowany a wypuszczają jeszcze bardziej zbugowaną grę ...no ale co hajs musi się zgadzać .... Dla mnie jest to Battlefiled 3.5 ,ba ich słynny systel LE Evolution .. pokazali w becie jeden walący się budynek i wooow.....z czym do ludzi?? to już wspomniany BF :Bad Company 2 miał 1000% lepsza destrukcje ....nawet mosty można było rozwalać ... a tu...most nawet nie drgnie ....jak tak dalej pójdzie to za 1,5 roku będzie już BF5 ...haha W Meksyku przez proxy za 200 zł z premium możesz kupić. Poza tym to tylko beta
POWER-KRIS Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Już nic oprzytomnialem. ;-) Sony Xperia Tapatalk Pro.
puzonX Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 chętnie bym sobie z kolegami pograł ... nick: sebastian_puzon
Remik-A4 Opublikowano 29 Maja 2014 Opublikowano 29 Maja 2014 Dobra promocja jak by ktos chcial a nie wiedzial Battlefield 3 totalnie legalnie gratis promocja do 03 06 wystarczy wejsc na Origin - https://www.origin.com/en-gb/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition?utm_source=affiliate&utm_medium=affiliate&utm_campaign=origin-aff-us-ls-aff&sourceid=Origin_AFF_LS315&c=TnL5HPStwNw&LSsiteID=TnL5HPStwNw-AH7ytInxEp4_ejnRa5pogw ps.tylko na PC
Rekomendowane odpowiedzi