Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] [ALL B5] 1,9 afn Q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem kiedyś podobna przygodę i poprostu jestem uczulony na takie "żarty"

Koledzy a czy jak ja nie mam 100 postów to nie ma możliwości wystawi samochodu ??

Tzn że na aledrogo muszę wystawic???

Opublikowano

Miałem kiedyś podobna przygodę i poprostu jestem uczulony na takie "żarty"

ok luzik ale patrząc w ten sposób to jak sie kiedys wypierniczyłem na rowerze to powinienem juz nigdy na temat roeru nie żartować. Ale nic koniec tematu i OT. Czekam na fotki i wstawie.

Opublikowano

Grunt to umieć zrobić zdjęcie :) Ja w dalszym ciągu nic na tych zdjęciach nie widze ... poza konturem samochodu gdzieś w piwnicy :kwasny: - z d*py koła nie pasują do tego modelu moim (z naciskiem na moim!) zdaniem.

Ale ogólnie po tym co udało mi się zauważyć ... OK - szkoda, że musisz na siłę to sprzedać ... ale nie wnikając w powody - zycie jest takie jest :kox:

Opublikowano

jeden lubi ogórki inny ogrodnika córki :tongue4: mi z 16 tylko te sie podobały. Fotki zrobiłem poglądowe jak ktoś będzie zainteresowany to najlepiej przyjecha i zobaczyc. A sprzedac poprostu musze tez mi go szkoda ale ...... jak zauwazyłeś takie jest życie

Opublikowano

A według mnie te felgi do avanta w tym kolorze pasują elegancko...

Opublikowano

mam pytanko do szanownych Forumowiczów czy może ktoś rozszyfrowac mi VIN tzn wyposażenie itd mam pytania ale nie pamietam kompletnego wyposażenia

WAUZZZ8DZWA109176 z góry dziękuję