czeslaw555 Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Witam czy ktoś może przetłumaczyć lub wyjaśnić do czego służy ten wlącznik na słupku? poniżej link do zdjęcia http://www.postimage.org/image.php?v=Pq2gtyX9
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 dezaktywacja czujek alarmu, np jak w środku zostawiasz psa, zamykasz auto i włączasz alarm. Innenraumuberwachtung ausschalten - wyłączenie kontroli wnętrza samochodu.
czeslaw555 Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 dzieki a jak poznac ze jest włączony/wyłaczony?
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 zamknij się w środku i włącz alarm i się porusz
czeslaw555 Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 hmm w instrukcji pisze inaczej choc nie znam j.niemieckiego
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 w instr jest tak: -otworzyć drzwi kierowcy. -nacisnąć ten włącznik co na focie, dioda we włączniku się zapali, dodatkowo zapalą się diody obok przycisków zabezpieczających przednich drzwi przez ok 3 sek. -zamknąć samochód po następnym zamknięciu auta kontrola wnętrza zostaje ponownie automatycznie uruchomiona
czeslaw555 Opublikowano 4 Marca 2008 Autor Opublikowano 4 Marca 2008 No to to rozumiem wielkie dzięki :>
krzyniek Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 spoko początkowo pisałem to co słyszałem od kogoś :bicz3: a potem przetłumaczyłem sobie to i owo i wyszło co i jak
Rekomendowane odpowiedzi