TomeksWro Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Witam mam pytanie którędy najlepiej poprowadzić kable od wzmacniacza, głównie chodzi mi o przewód zasilający z akumulatora do bagażnika
Mauros88 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Mi sie udalo poprowadyic kabel zasilajacy od aku poprzez kable co ida od klimy. Pomiedzy idealnie sie zmiescily. Pozniej progiem prawym i do bagaznika. Pozdrawiam
zombek7 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A więc kabel zasilający prowadzisz przez komputer który znajduje się po prawej stronie przy podszybiu (taka czarna skrzynka jak stoisz na przeciwko auta z otwartą maską ) odkręcasz pokrywkę tej czarnej skrzynki i prowadzisz kabel tam gdzie idą oryginalne kable (od przodu masz taką gumę to robisz w niej nową dziurę na Twój kabel i gitara), kabel wychodzi Ci wtedy w kabinie kolo skrzynki bezpieczników. musisz rozebrać ten plastik pod kierownicą, dalej to progami ja wcisnąłem po prostu na chama pod plastik ten progowy i do bagażnika z nim a kabel od wzmaka RCA prawą stroną auta do radia.
Rekomendowane odpowiedzi