cyzyk123 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Witam Szukałem na forum ale nie mogę nigdzie znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Mam A4 B6 1.9 TDI Avant kluczyk scyzoryk z trzema przyciskami i nie działa mi otwieranie bagażnika środkowym przyciskiem na pilocie. Jak otworzę wszystkie drzwi niema problemu bagażnik jest otwarty, tak samo bez problemu się zamyka razem z drzwiami, ale osobno nie działa otwieranie, zna ktoś rozwiązanie tego problemu ?? Pozdrawiam
heretic Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 jak naciskasz środkowy przycisk pilota (do otwierania samego bagażnika) to trzymaj go minimum 3 sekundy, aż usłyszysz moment w którym klapa odskoczy do góry. Nie ma d*py musi działać.
cyzyk123 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 Ehh takie proste a nie udało mi się dojść do tego . Wielkie dzięki i pozdrawiam
heretic Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Ehh takie proste a nie udało mi się dojść do tego . spoko tak myślałem bo już raz komuś to tłumaczyłem ważne że działa pozdro
Rekomendowane odpowiedzi