michail55 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 prosze o pomoc w zdiagnozowaniu problemu otoz chodzi o to ze dziwnie mi miga podswietlenie przelacznika swiatel i chcialbym sie dowiedziec gdzie moge nowy kupic albo dobra uzywke jak wymienic i czym sie kierowac podczas kupna zeby bez kichy bylo
Góral65 Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 na początek proponuje poszukać kogoś z podobnym modelem audi i zamienić wyłącznik czy on jest winny jeśli tak to można poszukać na allegro sprzedawcy który udziela gwarancji rozruchowej ważne aby kupić taki sam wyłącznik wyjąć jest bardzo prosto trzeba lekko docisnąć przekręcić w prawo i wyciągnąć
danielo Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 Co do kupna to albo allegro albo forum.W aso cena włącznika prawie 500pln,wiem bo się pytałem.
Nosfer Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 prosze o pomoc w zdiagnozowaniu problemu otoz chodzi o to ze dziwnie mi miga podswietlenie przelacznika swiatel i chcialbym sie dowiedziec gdzie moge nowy kupic albo dobra uzywke jak wymienic i czym sie kierowac podczas kupna zeby bez kichy bylo to przełącznik - mam też taki jeden co miga
truckmaniac Opublikowano 27 Października 2011 Opublikowano 27 Października 2011 prosze o pomoc w zdiagnozowaniu problemu otoz chodzi o to ze dziwnie mi miga podswietlenie przelacznika swiatel i chcialbym sie dowiedziec gdzie moge nowy kupic albo dobra uzywke jak wymienic i czym sie kierowac podczas kupna zeby bez kichy bylo http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=227584.msg0;topicseen#new
michail55 Opublikowano 27 Października 2011 Autor Opublikowano 27 Października 2011 jak to ci miga bomi najprawdopodobnie nie dziala oswietlenie wewnatrz kabiny i przec niego miga przycisk esp itd
Rekomendowane odpowiedzi