Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Wydech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do sprzedazy wydech z mojej B6 2.0, w aukcji padlo pytanie czy bedzie on pasowal do 2.0 FSI. Nie mam ETKi wiec nie moge sprawdzic, prosze o pomoc. Z gory dziekuje.[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 13:42_________________________________________________Hmm..Najwyrazniej nie wyjasnilem sie jasno :kwasny:

Generalnie wiem, ze wydech bedzie pasowal fizycznie, tzn. ladnie "wejdzie gdzie potrzeba" :wink4:

Pytanie moje dotyczylo gazow, czy wszystko gladko bedzie przemykac przez rurke..? Wiadomo ze FSI ma wiecej kucy i to mnie zastanawia czy rurka bedzie przymulala moc?

Opublikowano

Czyli co ? sprzedajesz czy zakladasz wydech :mysli:

Opublikowano

ma wydech,który chce sobie gdzieś opchnąć,tylko chce wiedzieć,czy ten co ma-podejdzie bezproblemowo do silnika FSI, bo pochodzi od normalnego wolnossaka, fizyczne wiemy, że podejdzie, tylko jendker się chce dowiedzieć,czy ten sam można wcisnąć do FSI

osobiście myślę, ze nie ma przeciwwskazań-to tylko różnica 30 koni :wink4:

Opublikowano

ma wydech,który chce sobie gdzieś opchnąć,tylko chce wiedzieć,czy ten co ma-podejdzie bezproblemowo do silnika FSI, bo pochodzi od normalnego wolnossaka, fizyczne wiemy, że podejdzie, tylko jendker się chce dowiedzieć,czy ten sam można wcisnąć do FSI

osobiście myślę, ze nie ma przeciwwskazań-to tylko różnica 30 koni :wink4:

Tez tak mysle :wink4: Na pewno nic sie nie bedzie dzielo na niekorzysc ukladu .

Opublikowano

Dzieki panowie za uwagi. Moze jednak ma ktos ETKe i loknie czy to samo pakowali do tych silnikow?

Opublikowano

Wg. ETKI Tlumik ostatni jest ten sam a srodkowy jest inny :) a reszta pasuje .

Opublikowano

dzieki koledzy - mam nadzieje, ze ten srodkowy tlumik ma odpowiednia "dziure"..;)

pzdr

Opublikowano

srednica jest ta sama tylko moze roznic sie ksztaltem tlumik :)