jendker Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Witam. Mam do sprzedazy wydech z mojej B6 2.0, w aukcji padlo pytanie czy bedzie on pasowal do 2.0 FSI. Nie mam ETKi wiec nie moge sprawdzic, prosze o pomoc. Z gory dziekuje.[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 13:42_________________________________________________Hmm..Najwyrazniej nie wyjasnilem sie jasno Generalnie wiem, ze wydech bedzie pasowal fizycznie, tzn. ladnie "wejdzie gdzie potrzeba" Pytanie moje dotyczylo gazow, czy wszystko gladko bedzie przemykac przez rurke..? Wiadomo ze FSI ma wiecej kucy i to mnie zastanawia czy rurka bedzie przymulala moc?
wrclaguna Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Czyli co ? sprzedajesz czy zakladasz wydech
domjenick Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Czyli co ? sprzedajesz czy zakladasz wydech ma wydech,który chce sobie gdzieś opchnąć,tylko chce wiedzieć,czy ten co ma-podejdzie bezproblemowo do silnika FSI, bo pochodzi od normalnego wolnossaka, fizyczne wiemy, że podejdzie, tylko jendker się chce dowiedzieć,czy ten sam można wcisnąć do FSIosobiście myślę, ze nie ma przeciwwskazań-to tylko różnica 30 koni
wrclaguna Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Czyli co ? sprzedajesz czy zakladasz wydech ma wydech,który chce sobie gdzieś opchnąć,tylko chce wiedzieć,czy ten co ma-podejdzie bezproblemowo do silnika FSI, bo pochodzi od normalnego wolnossaka, fizyczne wiemy, że podejdzie, tylko jendker się chce dowiedzieć,czy ten sam można wcisnąć do FSIosobiście myślę, ze nie ma przeciwwskazań-to tylko różnica 30 koni Tez tak mysle Na pewno nic sie nie bedzie dzielo na niekorzysc ukladu .
jendker Opublikowano 30 Października 2011 Autor Opublikowano 30 Października 2011 Dzieki panowie za uwagi. Moze jednak ma ktos ETKe i loknie czy to samo pakowali do tych silnikow?
wrclaguna Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Wg. ETKI Tlumik ostatni jest ten sam a srodkowy jest inny a reszta pasuje .
jendker Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 dzieki koledzy - mam nadzieje, ze ten srodkowy tlumik ma odpowiednia "dziure".. pzdr
wrclaguna Opublikowano 2 Listopada 2011 Opublikowano 2 Listopada 2011 srednica jest ta sama tylko moze roznic sie ksztaltem tlumik
Rekomendowane odpowiedzi