cini Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Witam. Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5. W środkowej części kokpitu po prawej stronie znajduje się (jak dla mnie) tajemnicza część która jak mogę się domyślać może służyc jako uchwyt do telefonu. Jednak z wyglądu wydaje mi się że czegoś tam brakuje i zwracam się do was drodzy forumowicze o pomoc, co muszę dokupić aby z tego "czegoś" zrobić użytek? z góry dziękuję za odpowiedź. http://img191.imageshack.us/img191/8400/zdjcie0103x.jpg http://img402.imageshack.us/img402/4201/zdjcie0109w.jpg
flex78 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 To uchwyt pod telefon, miałem podobny, zdemontowałem bo nie używałem, ten uchwyt przykręcony jest do jednej ze śrub mocujących konsolę srodkową (wewnątrz).
pepik Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Możesz użyć go na przykład do powieszenia na nim gruszki od CB radia, jeśli używasz oczywiście.
marcintuchola Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Osobiście zdemontowałbym to chyba że zostanie ślad na kokpicie
cini Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 A co muszę dokupić, dokładnie jaką część żeby ten uchwyt spełniał swoje zadanie? Bo jak na razie wydaje mi się że czegoś tu brakuje.
pepik Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Musiałbyś byś kupić ori telefon i chyba drugą część uchwytu :gwizdanie:
marwyk Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Pytanie ile zostało wyjęte bo jeśli wszystko to taniej wyjdzie kupić bezprzewodówke na bleutoutch. Zobacz od prawej strony konsoli czy tam nie ma jakiś pozostałości po zestawie
Mateo1373 Opublikowano 29 Października 2011 Opublikowano 29 Października 2011 Ja bym to wywalił bez zastanawiania się, jak chcesz mieć telefon kompatybilny z zestawem głośnomówiącym, to kup na allegro coś na bluetootha. Za stówkę masz fajny zestw Nokii http://allegro.pl/zestaw-glosnomowiacy-bluetooth-nokia-hf-310-fv-i1880997459.html
TobiaszAudiA4B5 Opublikowano 13 Listopada 2011 Opublikowano 13 Listopada 2011 ja tez polecam zestawy na bluetooth . miałem w poprzednim autku i spisywał sie zacnie ; )
whayat Opublikowano 3 Grudnia 2011 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Witam Poszukuje wlasnie czegos takiego, ale do polifta, czy ktos orientuje sie gdzie mozna nabyc taka konsolke pod montaz uchwytu do telefonu?
sopel_prusa Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam Poszukuje wlasnie czegos takiego, ale do polifta, czy ktos orientuje sie gdzie mozna nabyc taka konsolke pod montaz uchwytu do telefonu? swego czasu było tego mnóstwo na allegro za grosze, jak szukałem tunelu do siebie i siedziałem przez pół roku codziennie na aukcjach to widziałem, wystarczy chwilkę poczekać i się znajdzie
Rekomendowane odpowiedzi