Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6/B7] Pytanie o fis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam pytanko czy mozna spolszczyc fis (kolorowy) posiadam tez RNS-E I i mam juz wgrane menu PL ale fis dalej po niemiecku.A i czy w takiej konfiguracji rns-e i fis klor to czy mozna wybrac menu fisa??

Opublikowano
  • Autor

no to lipa.Dzieki wielkie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jezyk niemiecki mozna zmienic tylko na angielski co mi w zupelnosci wystarcza bo autko nawija do mnie w znanym jezyku.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Opublikowano

dokladnie angielski - mozesz zmienic i wystarczy :):)

Opublikowano

a mogę się podpiąć pod temat ? tez chodzi mi o ten kolorowy fis miedzy zegarami, tzn. u mnie jest tak ze mam wszystkie dane, tj. spalanie srednie, chwilowe, przebyta droge, czas itd. ale nie moge przełaczyc na drugi komputer, czyli nie mam 2 komputerów jak powinno byc tylko jeden sumaryczny, szukałem w opcjach ale nic nie znalałem

Opublikowano

Zapnij VAG'a i w 17-Instruments się to ustawia z tego co pamiętam.

Opublikowano

nie moge przełaczyc na drugi komputer, czyli nie mam 2 komputerów jak powinno byc tylko jeden sumaryczny, szukałem w opcjach ale nic nie znalałem

Poszukaj jeszcze raz, można ustawić co ma wyświetlać, ja u siebie zmieniałem i prawie cały 2 wyłączyłem, zostawiłem tylko średnie spalanie

Opublikowano

nie moge przełaczyc na drugi komputer, czyli nie mam 2 komputerów jak powinno byc tylko jeden sumaryczny, szukałem w opcjach ale nic nie znalałem

Poszukaj jeszcze raz, można ustawić co ma wyświetlać, ja u siebie zmieniałem i prawie cały 2 wyłączyłem, zostawiłem tylko średnie spalanie

Chyba da się to ustawić w MENU zegarów. :mysli::wink4:

Opublikowano

:mysli: w jaki sposób :mysli:

Ja przełączam z jednego kompa na drugi za pomocą przycisku Reset pod manetką - chyba, że mówimy o dwóch różnych sprawach :co:

Opublikowano

:mysli: w jaki sposób :mysli:

Ja przełączam z jednego kompa na drugi za pomocą przycisku Reset pod manetką - chyba, że mówimy o dwóch różnych sprawach :co:

Zgadza się. Przełaczamy pomiędzy dwoma komputerami przyciskiem o którym mówisz. :good: Ale jeżeli wejdziemy w MENU zegarów (o czym wspominałem wyżej) możemy ustawić co ma być wyświetlane na zegarach pod komputerem 1 jak i numerem 2. :wink4:

Wchodząc w MENU (przycisk RESET na manetce) wybierasz opcje SET:

fa133175f6d98a0a.jpg

później wybierasz komputer (1 albo 2):

d432582e80ab2f22.jpg

698977c8fd747e93.jpg

i zaznaczas/odznaczasz to co chcesz. :wink4:

c2fb61786d13c246.jpg

Jeśli odznaczysz wszystko np. na komputerze nr 2 (jak zrobiłem poniżej) to nie będzie się po prostu wyświetlał. :cool1:

df3cc8aa8286e6d1.jpg

Miłego ustawiania. :wink4:

:hi:

Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked: f*ck !!!! Nie wiedziałem o tym :no:

Człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umrze :decayed: :decayed:

Koniecznie muszę to juro sprawdzić :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

w jaki sposób włączyć menu... dłuższe wciśnięcie RESET powoduje tylko zerowanie wskazań...

Opublikowano

W B6 chyba nie ma takiej opcji .

Opublikowano

a no właśnie bo byłem i jakoś u mnie nie chciało zabanglać :no: chyba, że coś źle robiłem :decayed:

Opublikowano

Jest ....jest :naughty:

Ci co mają w B6 w tunelu srodkowym Panel steryjacy do : albo mala NAVI , webasto ,system kontroli cisnienia w oponach ,Telematik :blink: mogą wlasnie sobie wszystko ustawiać . W B7 ustawia sie to z poziomu manetki :wink4:

Opublikowano

Jest ....jest :naughty:

Ci co mają w B6 w tunelu srodkowym Panel steryjacy do : albo mala NAVI , webasto ,system kontroli cisnienia w oponach ,Telematik :blink: mogą wlasnie sobie wszystko ustawiać . W B7 ustawia sie to z poziomu manetki :wink4:

no i dziękuję bardzo :confused4: czyli ja nie mogę :smutas: :smutas: :smutas::decayed:

Opublikowano

:mysli: z tego co pamietam to sie da z poziomu manetki ustawić przy czym musisz miec pełny FIS . Kolega tak ma tylko ze posiada szyberdach i ma mozliwosc ustwienia trybu wentylacji .

Opublikowano

No i wszystko jasne. Jak zwykle :audi: zaskakuje w rozwiązaniach. :wink4: