Pawełek Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 czy w a4 w lampach firmy bosch są oddzielne żarówki do długich świateł oddzielne do krótkich? najlepiej jak ktoś mógłby jeszcze opisać jakie tam są rodzaje żarówek i do czego one są bo mam ich tam aż 4
ykk Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Sa oddzielne zarowki. Sa jeszcze inne. Ale sobie poszukaj bo bylo przerabiane..
Pawełek Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 szukałem i nie moge znaleźć może ktoś napisze... jakie są tam żarówki i do czego służą- narazie wiem że długie- H7, pozycyjne- W5W, a jakie są krótkie i przeciwmgielne?
jocker01 Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 czesc, do krotkich tez masz h7 ale nie wiem niestety nic o przeciwmgielnych, podejrzewam ze h1 bo na inne juz nie bedzie miejsca . Pozdrawiam Jocker01
Pawełek Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 nietypowe te reflektory, brat miał H4 w swojej a4 ztego samego roku do krótkich a ja w swoim mercedesie 190E który miałem poprzednio H4 do krótkich i długich. dzięki jocker01. pozdro a do tablicy rejestracyjnej to jaki jest model żarówki? bo mam przepaloną a rozkręce dopiero jak kupie...
lukaszr Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 nietypowe te reflektory, brat miał H4 w swojej a4 ztego samego roku do krótkich a ja w swoim mercedesie 190E który miałem poprzednio H4 do krótkich i długich. A co ma wspólnego Mercedes i Audi jeżeli chodzi o reflektory ?
Rekomendowane odpowiedzi