morsdicti Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Temat racze luźny - chciałbym zobaczyć jaki jest trend Czy zmieniając koła na zimę (pytam ludzi którzy zmieniają na stalówki) zakładacie kołpaki czy jeździcie na samej stali (ja mam np: nowo malowane czarne stalówki pomalowane również szpilki i ciężarki na obręczach na czarno) ... wygląda to moim zdaniem o niebo lepiej od plastikowego kołpaka ... Jeżeli jednak są tu zwolennicy kołpaków to pokarzcie na jakich jeździcie ... zarówno w B5 jak i B6 bo w obu autach latam na samej feldze stalowej.
Marko42 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 na moje kwestia gustu założysz kołpak na stalaka owszem ładnie wygląda z drugiej strony pod kołpakiem w zimę zbiera się całe badziewie i zjada małe co nieco w Golfie na zimę osobiście kołpaków nie zakładałem
Mariusz90r Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Ja mam do swojego ori kołpaki Audi 15", ale jako że ich uroda jest mocno dyskusyjna, to tą zimę jeżdżę już na "gołych" stalówkach
morsdicti Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 Ja mam do swojego ori kołpaki Audi 15", ale jako że ich uroda jest mocno dyskusyjna, to tą zimę jeżdżę już na "gołych" stalówkach Kradną niestety ... na allegro te kołpaki są drogie a 90% jest sciągnięta z cudzych samochodów
Nosfer Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 W zimę tylko Klasyczna Stal :kox:
djtatra Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Czysta Czarna stal - Moje Baloooony 15" :] ...a jaki komfort z jazdy :] A swoja drogą z mojej starej B5 buchneli mi oryginalne kołpaki i juz od tego czasu nie zakładam :]
akjam Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Z kołpakami jakieś +4KM... Ale ja bym zrezygnował z tego przyrostu i zostawił stal.
bartek123438 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 zawsze jest co zgubić bawiąc się na śniegu na jakimś placu
wojt-b Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 jak dla mnie to tylko czyste stalówki!! samochód w sumie dużo bardziejwygląda rasowo i agresywnie niż na kołpakach z marketu czy nawet oryginalnych!!
morsdicti Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 jak dla mnie to tylko czyste stalówki!! samochód w sumie dużo bardziejwygląda rasowo i agresywnie niż na kołpakach z marketu czy nawet oryginalnych!! Właśnie dlatego zadałem pytanie, bo szczerze pierwszy raz założyłem do niebieskiej B5 stalówki (do tej pory naciągałem zimowe na alusy) ... na czarnym B6 to wiadomo jak wygląda ... ale mi się spodobał ten czarny felunek na niebieskim samochodzie ... i zastanawiam się wogóle nad czarnymi kołpakami ale to już chyba wieś tańczy i śpiewa co ... ?
pepik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Poprzedniej zimy jezdziłem na kołpakach bo felgi miałem pordzewiałe więc wolałem rudą schować pod kołpak ale tej zimy już felgi odnowione, pomalowane na czarny mat i czekają na montaż, kołpaki idą w odstawkę :gwizdanie:
fayera Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Jeżeli ktoś ma ori kołpaki to może zakładać bo marketówki to... Ja mam i zakładam-jak bym nie miał lub jak się zniszczą nie będę zakładał napewmno nie ma sensu dokupywanie BTW to temat już jest o stali i kołpakach
johnnythebest Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Kołpaki nadają sie do Fiatów, itp a nie do "Władców Pierścieni"
eu4yaon Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 ja tam preferuje ori kołpaczki, przymocowane bialymi paskami ściagającymi więc nie strace ich
Nosfer Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 ja tam preferuje ori kołpaczki, przymocowane bialymi paskami ściagającymi więc nie strace ich Trytytkami się mówi
przepychacz Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 ja tam preferuje ori kołpaczki, przymocowane bialymi paskami ściagającymi więc nie strace ich Trytytkami się mówi ..widzę ze już wszędzie obowiązuje ta nazwa opasek ..
eu4yaon Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Trytytkami się mówi pierwszy raz słysze ważne że juz nie zgubie co już mi się zdarzyło
pepik Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Trytytkami się mówi pierwszy raz słysze ważne że juz nie zgubie co już mi się zdarzyło Dla osiedlowych złodziejaszków to nie problem i tak mogą zawinąć kołpaki, jedynie to te skręcane na śruby ale takich chyba nie ma ori?
sebul Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Jako ze stalowki mam troche w zlym stanie, ta zime na kolpakach ori , po zimie je pomaluje .... ale nie , i tak bede z kolpakami jezdzil, lepiej to wyglada niz stal, nawet czarna. Albo alu , albo kolpak.
Rekomendowane odpowiedzi