skalarx Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 podobno w sterowniku poduszki jest zakodowany numer VIN. Po wystrzeleniu poduszek i zamontowaniu z innego samochodu wyskakuje błąd weryfikacji tego numeru z nujmerem w komputerze. Jak adaptować nowy numer VIN do sterownika poduszek? Znajomy ma problem w B6
szogun0 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Adaptacja na kanale 81. Trzeba wpisać PIN 02905 A flache jakoś obalimy
Pikuś Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 szogun, dla mnie za browara powiedz, czy identycznei jest w B5 bo gosciowi sprzedalem z koncowka C a mial z L i nie wiedzialem jak ma ta adaptacje przeprowadzic.
szogun0 Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 Z tego co ja wiem, to w B5 nie zapisuje VIN w poduszkach. A do tego niektóre sterowniki można zakodować tylko 1 raz, więc później nie zmieni ilości poduszek. A co nie działa mu sterownik w jego aucie? I do jakiego rocznika zamontował ten sterownik?
Pikuś Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Ma autko z 98r i sterownik z koncowka L, a ja mu sprzedalem z 97r z literka C. Bedzie mu to banglac??
Rekomendowane odpowiedzi