grippen Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Panowie liczę na waszą pomoc. Mam taki problem zainstalowałem sobie nowy system operacyjny Viste i od tego zaczęły się problemy mam neostrade i modem thomson St 330 i nie mogę się w ogóle połączyć z internetem teraz jestem w pracy ale forum musi mi chodzić w domu a nie mogę się w ogóle połączyć, jest sporo informacji na necie ale żadne mi nie pomogły proszę o pomoc wywala błąd że nie ma sygnału wybierania świecą się dwie diody na zielony kolor ale nic pomóżcie
Gość MorgothV8 Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 Moja rada to wywalić Vistę - to takie g*wno jakich mało.... Chyba po to ją zrobili aby ludzie zaczęli doceniać XPka PS: wiem, że Ci to nie pomoże ale jak nawet pokonasz już ten problem z neo na wiście to będziesz po kolei miał inne problemy na tym g*wnie
Orfeusz Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 eh, a więc jedziemy: a zresztą masz: czytaj mnie
grippen Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Opublikowano 7 Marca 2008 a zresztą masz: czytaj mnie z tego też korzystałem i nic nie reaguje czuje że dzisiejszą noc spędze bez naszego forum będę zakładał ślizgi do foteli
Orfeusz Opublikowano 7 Marca 2008 Opublikowano 7 Marca 2008 ...ja zainstalowałem neo na sterach ściagniętych ze strony tpsa bezproblemowo. Zadzwoń na infolinie i zmuś ich żeby ci wskazali gdzie są dedykowane sterowniki dla twojego modemu.
grippen Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Opublikowano 8 Marca 2008 dobra problem rozwiązany ale na innym modemie znalazłem w domu Sagema i na nim teraz ładnie chodzi więc już po problemie
12RAEL Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 tylko dlaczego koniecznie Vista? trzeba dać im jeszcze trochę czasu do rezanka póki co XP
Rekomendowane odpowiedzi