Duchw Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Niedawno nabyłem pojazd i tak się zastanawiam co tu mogło być
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Niedawno nabyłem pojazd i tak się zastanawiam co tu mogło być nic nie brakuje u mnie jest tak samo Moze webasto tam siedzi w lepszych opcjach lub cos innego
Duchw Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Opublikowano 7 Listopada 2011 Dzięki pięknie za szybką odpowiedź. A druga sprawa używał ktoś z was cewek zapłonowych firmy Keger. Bo właśnie planuje zakup 2sztuk. 2 wymienione przez mechanika, chce mieć przy sobie 2 w razie awarii. Na internecie nie znalazłem negatywnych opini. Moim zdaniem najważniejsze że są nowe.
Wandej Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Dzięki pięknie za szybką odpowiedź. A druga sprawa używał ktoś z was cewek zapłonowych firmy Keger. Bo właśnie planuje zakup 2sztuk. 2 wymienione przez mechanika, chce mieć przy sobie 2 w razie awarii. Na internecie nie znalazłem negatywnych opini. Moim zdaniem najważniejsze że są nowe. Pewnie Kager To podróba niestety... Polecaja wszyscy cewki bremi no a beru to oczywiste ze są dobre bo oryginał A tak w ogóle zadzwoń do najbliższego aso czy nadal trwa akcja wymiany cewek Jak sa padajace to wymienia za free
MARCIN607 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 u nas na forum zapytaj Dzika ja brałem za 98
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 W silniku 2.5 TDI V6 sa jakies zaworki tam umieszczone
wrclaguna Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Alarm fabryczny chyba? Zobacz u siebie co tam masz Na pewno nie alarm
MARCIN607 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 koloego ja mam avj i też mam puste to miejsce- alerm na sto procent nie.
grzes1150 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Miejsce na jakieś ustrojstwo od skrzyni automat A co do cewek to jeśli już były wymieniane to na akcje serwisową się nie załapią
MARCIN607 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 A co do cewek to jeśli już były wymieniane to na akcje serwisową się nie załapią ja się nie załapałem
Rafal-L Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Hehehe siedzi tam pompa ktora utrzymuje cisnienie w ukladzie aby auto sie niestaczalo ze wzniesienia przy skrzyni automatycznej:)
skerim Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 Kolego postaw na jakość - na zapas wystarczy Ci jedna cewka, ale niech będzie dobra
Duchw Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Opublikowano 9 Listopada 2011 filtr paliwa MANN wk 720/5 pasuje do mojego silnika? Czy musze zmienic na wk 720/6? Czy oba są złe do tego silnika ;> AVJ 1.8T 150PS 8ET
MARCIN607 Opublikowano 9 Listopada 2011 Opublikowano 9 Listopada 2011 filtr paliwa MANN wk 720/5 pasuje do mojego silnika? Czy musze zmienic na wk 720/6? Czy oba są złe do tego silnika ;> AVJ 1.8T 150PS 8ET a czy to miejsce na takie pytania?
Rekomendowane odpowiedzi