Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVJ] Czy czegoś tu brakuje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedawno nabyłem pojazd i tak się zastanawiam co tu mogło być :cool1:

imag0013sr.jpg

imag0014fy.jpg

nic nie brakuje u mnie jest tak samo :decayed: Moze webasto tam siedzi w lepszych opcjach lub cos innego :wink4:

Opublikowano

Dzięki pięknie za szybką odpowiedź. A druga sprawa używał ktoś z was cewek zapłonowych firmy Keger. Bo właśnie planuje zakup 2sztuk. 2 wymienione przez mechanika, chce mieć przy sobie 2 w razie awarii. Na internecie nie znalazłem negatywnych opini. Moim zdaniem najważniejsze że są nowe.

Opublikowano

Dzięki pięknie za szybką odpowiedź. A druga sprawa używał ktoś z was cewek zapłonowych firmy Keger. Bo właśnie planuje zakup 2sztuk. 2 wymienione przez mechanika, chce mieć przy sobie 2 w razie awarii. Na internecie nie znalazłem negatywnych opini. Moim zdaniem najważniejsze że są nowe.

Pewnie Kager :cool1: To podróba niestety... Polecaja wszyscy cewki bremi no a beru to oczywiste ze są dobre bo oryginał :wink4: A tak w ogóle zadzwoń do najbliższego aso czy nadal trwa akcja wymiany cewek :) Jak sa padajace to wymienia za free :good:

Opublikowano

u nas na forum zapytaj Dzika :good: ja brałem za 98

Opublikowano

W silniku 2.5 TDI V6 sa jakies zaworki tam umieszczone :)

2_5_TDI_zawor.jpg

Opublikowano

Alarm fabryczny chyba?

Opublikowano

Alarm fabryczny chyba?

Zobacz u siebie co tam masz :) Na pewno nie alarm :wink4:

Opublikowano

W 1.9 mialem alarm :>

Opublikowano

koloego ja mam avj i też mam puste to miejsce- alerm na sto procent nie.

Opublikowano

Miejsce na jakieś ustrojstwo od skrzyni automat :wink4:

A co do cewek to jeśli już były wymieniane to na akcje serwisową się nie załapią :cool1:

Opublikowano

A co do cewek to jeśli już były wymieniane to na akcje serwisową się nie załapią :cool1:

ja się nie załapałem :no:
Opublikowano

to jest miejsce na powerboxa

Opublikowano

Hehehe siedzi tam pompa ktora utrzymuje cisnienie w ukladzie aby auto sie niestaczalo ze wzniesienia przy skrzyni automatycznej:)

Opublikowano

:hi: filtr paliwa MANN wk 720/5 pasuje do mojego silnika? Czy musze zmienic na wk 720/6? Czy oba są złe do tego silnika ;>

AVJ 1.8T 150PS 8ET

Opublikowano

:hi: filtr paliwa MANN wk 720/5 pasuje do mojego silnika? Czy musze zmienic na wk 720/6? Czy oba są złe do tego silnika ;>

AVJ 1.8T 150PS 8ET

a czy to miejsce na takie pytania?