Gość rob Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 lepiej zrobisz jak rozglądniesz się za innymi, bo później będziesz musiał cały czas patrzeć na te ...
SEB-A4 Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 ...ratuj się kto może! Sorry ale lipnie wygladają
kojot_84 Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 nie pasuja do a4 . tylko paskodza auto
Aydaho Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Jak wam sie podobają te alusy 16 cali na tej audi ??? Sorry za OT ale Audiii.... chłopie ... co Cię obchodzi czy nam się podoba ?? jeżeli Twoim zdaniem są ok to kupuj - zakładaj i wrzuć fotki w Moja A4 - część oceni jako dno i kibel a część z grzeczności napisze że spoko ... żartuje teraz ale to indywidualna sprawa na czym będziesz jeździł więc nie rozumiem takich pytań a teraz na temat skoro chcesz wiedzieć - wrażenia nie zrobią ale lepsze niz kołpaki :th:
kramer Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 hm ... jak ktoś już napisał - kwestia gustu ... wg. mnie to TESCO MADE ... nie nadaje się nie na AUDI a na ŻADNE AUTO !!!
adams78 Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Jak widzisz, opinie powyżej raczej raczej wykluczają ich zakup. Uznania wśród klubowiczów nie zyskały, ale jeśli Ciebie to kręci... Do "malucha" O.K. Wg mnie.
Aydaho Opublikowano 13 Marca 2008 Opublikowano 13 Marca 2008 Do "malucha" O.K. Wg mnie. nie .. ET za duże
audiii a4 Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Opublikowano 14 Marca 2008 dzięki za odpowiedzi tez mi sie one az tak nie podobają i na pewno je nie kupie
Rekomendowane odpowiedzi