jancys2 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 A ja się pochwalę swoim drugim autkiem: Trochę pracy w nią zostało włożone, nie mówiąc o kasie Jak ją kupowałem to był totalny golas, do tego czerwony golas. Myślę, że poprzedni właściciel by jej nie poznał. Kiedyś bawiłem się w tuning ale człowiek wyrasta z tego. Jak wam się podoba?
Arek956 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Ogólnie fajny staruszek Ale bez obrazy bo to tylko moje zdanie te przednie i tylnie lampy mi wsią zajeżdżają ale to tobie ma się podobać I ta tylnia klapa zbytnio mi się nie podoba. Reszta na duży plus
adrianus Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 fajna, z uwag to te co przedmowca wyzej i jeszcze moglbys zmienic material na boczkach drzwi, bo ta pstrokacizna ni jak nie pasuje:)
jancys2 Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 Tylne lampy wiem że nie pasują ni w ząb do auta, a przednie według mnie są ok. Mam ksenony i policja się nie czepia bo są soczewki. A obicie na boczkach wiem, że nie pasuje, ale boczki zdobyczne za grosze, bo poprzednie były najzwyklejsze jakie mogą być: czarne, szyby na korbę, bez kieszeni. No i tak już zostały te boczki. Ale ogólnie auto na sprzedaż to nic nie robię już przy nim
majuDJ Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Troszkę za dużo. Mi się lusterka w stylu M3 nie podobają i tylne lampy lexus. Reszta na +
matyss___ Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 ładne...po za tymi lexusami z tyłu;P...zapraszam do mnie;P tez odbudowywałem wszystko od podstaw
Miszka82 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 z przodu myślałem, że to Astra....
Rekomendowane odpowiedzi