Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1.9TDI 115KM PD] ...chip i kilka pytan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Murzyn napisał/a:

pytanko jakie sa ceny u mastersa i czy daloby sie zalatwic jakies znizki klubowe?? :twisted:

Rozmawiaj z CTV , dostaniesz rabat :wink:

:)

zrobie tam gdzie bedzie najlepsza cena...bolek mowil o 1,2k pln w TTC przy wiekszej ilosci aut.

... a jak sie murzyn wq..i to sam wyreza takie mapy w notatniku ze :shock:

Murzyn, a nie bliżej Ci do Katowic ?

Tam "urzęduje" Aligator..... :cool:

wstepana rozmowa w toku nie znam cen

Opublikowano

Już mówię już mówię!:-) Programik wgrywany był przez warsztat elektorniki sam. "Junior" we Wrocku przez łącze. W Jetroniku natomiast sprawdzałem tylko efekty.

Opublikowano

a to możeby zgrać programik od kolegi? ;) :razz:

Opublikowano

adadur, niby by mozna...czytnik map kosztuje cos 250pln'ow....zapisac tez tym mozna...yhh tylko czy warto ryzykowac

Opublikowano
Murzyn napisał/a:

pytanko jakie sa ceny u mastersa i czy daloby sie zalatwic jakies znizki klubowe?? :twisted:

Rozmawiaj z CTV , dostaniesz rabat :wink:

:)

zrobie tam gdzie bedzie najlepsza cena...bolek mowil o 1,2k pln w TTC przy wiekszej ilosci aut.

Za tyle to CTV w promocji dla klubu zrobi Ci program nawet jak będziesz sam :wink: Proponuje z nim pogadać o cenie

Opublikowano
adadur, niby by mozna...czytnik map kosztuje cos 250pln'ow....zapisac tez tym mozna...yhh tylko czy warto ryzykowac

Nie jest to ekstremalny "program" ale dość rozsądny. Pozatym o jakim czytniku map mówisz ... nie wystarczy odpowiedni soft i przez interface się łączyć.

Druga rzecz to może mi ktoś powiedzieć czy można "bezkarnie" zmieniać Eproma w kopie? czy coś może sie spierniczyć, przestawić...

Opublikowano
nie wystarczy odpowiedni soft i przez interface się łączyć.

no wiem

Druga rzecz to może mi ktoś powiedzieć czy można "bezkarnie" zmieniać Eproma w kopie? czy coś może sie spierniczyć, przestawić...

z tego co sie orientuje to "bezkarnie" nie mozna...jest prawdopodobne ze sie zle wgra (lacze sie przerwie,zlapie bledy) i mozna unieruchomic autko. Chyba trzebaby miec pewna i dobrze zczytana ori mape. Nie jest to 100% info bo jeszcze nie znam sie na tym, ale pytalem o load/save map w viakomie i tak mi mowili.

Opublikowano

Ja mam jakiś tam bonus u Mastersa jak coś to na priva bo tu lepiej nie pisać :) A Marek naprawde wie co robi :) Ja bym wam proponował za bardzo nie oszczędzać na tym.

Opublikowano
;)
Opublikowano

z tego co sie orientuje to "bezkarnie" nie mozna...jest prawdopodobne ze sie zle wgra (lacze sie przerwie,zlapie bledy) i mozna unieruchomic autko. Chyba trzebaby miec pewna i dobrze zczytana ori mape. Nie jest to 100% info bo jeszcze nie znam sie na tym, ale pytalem o load/save map w viakomie i tak mi mowili.

Zmierzam do tego by zostawić oryg. program a mam doście do programatora epromów i zapodać w nowym (koszt 200-300zł) ten nowy program. Nie wiem czy Eprom w kopie jest wlutowany czy wciskany jak lutowany to jakąś przejściówkę by się zrobiło. Wówczas w zależności od nastroju można sobie zmieniać epromy.

Opublikowano

adadur, sa podstawki, a pamieci sa wlutowane w plyte.

Podobno nawet jesli sie odwrotnie wlutuje to nie ma prawa sie nic popsuc.

Nie tak łatwo wyjac i wsadzic pamiec z podstawki zeby wszystko chodzilo. :twisted:

Opublikowano

jak cos to mam sprawne ecu :twisted:

Opublikowano
jak cos to sprawne ecu mam :twisted:

ctv, jakas aluzja do mojej wypowiedzi :?: