MarkusTDI Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 W swoim TDI nie słysze turbiny noi niewiem czy tak ma być moze w srodku cichutko dodaje gaze auto idzie jak przecinak ale zadnego gwizdu nie słysze powiedcie mi czy uwas słychac turbine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 ja mam inny ilnik i u mnie "prawie" nie slychac nawet na zewnatrz w srodku mozesz miec cichutko, tubina nie powinna gwizdac jak oszalala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baskecior Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 VTG gwiżdze. Jedne niej inne mocniej (czasem wpadnie coś w śmigiełko i gwiżdze mocniej). w AFN`ach i pochodnych powinna gwizdać od momentu dotknięcia pedału przyspieszenia. PS: kocham ten gwizd :mrgreen: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 W swoim TDI nie słysze turbiny noi niewiem czy tak ma być moze w srodku cichutko dodaje gaze auto idzie jak przecinak ale zadnego gwizdu nie słysze powiedcie mi czy uwas słychac turbine? ja nie widze powodu do zamartwien ... wrecz przeciwnie .... :twisted: P.S masz starego kondona 1Z i jak nie gwizdze to znaczy ze jest OK ... inaczej jest z turbinami VTG (o zmiennej geometrii łopatek) tam turbinka jest slyszalna juz od niskich obrotów .... i jak basket powiedzial dziwek jest cudowny .... :twisted: takze podsumowujac znajdz sobie innym problem .... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkusTDI Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 czyli powinnem sie sei tym martwic ze mi nie gwizdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 czyli powinnem sie sei tym martwic ze mi nie gwizdze nie martw sie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkusTDI Opublikowano 13 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 teraz moge spac spokojnie podziekował slicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 rzeczywiscie lekki gwizd slychac szczegolnie jak mam otwarta szybe i dodaje sie lekko gazu piekny dzwiek ale mialem golfa 4 AGR tam wiadomo nie ma VTG a turbawka tez ładnie gwizdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 dziwek jest cudowny .... :twisted: cudowny, cudowny a jeszcze lepszy jak wywalisz kata po prostu bajka :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baskecior Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 W swoim TDI nie słysze turbiny noi niewiem czy tak ma być moze w srodku cichutko dodaje gaze auto idzie jak przecinak ale zadnego gwizdu nie słysze powiedcie mi czy uwas słychac turbine? ja nie widze powodu do zamartwien ... wrecz przeciwnie .... :twisted: P.S masz starego kondona 1Z i jak nie gwizdze to znaczy ze jest OK ... inaczej jest z turbinami VTG (o zmiennej geometrii łopatek) tam turbinka jest slyszalna juz od niskich obrotów .... i jak basket powiedzial dziwek jest cudowny .... :twisted: takze podsumowujac znajdz sobie innym problem .... :twisted: Nie doczytałem że kolega ma 1Z po chipie. Oczywiscie w takim wypadku cisza turbiny jest oznaką zdrowia. :mrgreen: Zamykam, bo temat sie wyczerpał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi