Reggi Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zegarków się nie daje w prezencie,a szczególnie swojej kobicie.Portwele się daje bo tych znów samemu sobie się nie kupuje.Tylko portwel to drętwy prezent. dobre zabobony... pod wiatr też się nie sika Pobyt w SPA(czyli pieniądze w błoto) każdej podejdzie,a jak pojedziecie razem to gwint na kut*sie ci zerwie z radości. :polew:
Buba Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 teraz modna jest skóra jeeeeeeahh zaoszczędzę w tym roku na prezentach.. :polew: obszyjesz zone?
Reggi Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 teraz modna jest skóra jeeeeeeahh zaoszczędzę w tym roku na prezentach.. :polew: obszyjesz zone? Żonie uszyję torebkę, córci misia ze skóry i alcantary , bratu mieszek do samochodu, szwagierce bransoletkę ze skóry naturalnie, ...a zaoszczędzone pieniądze wpierdole w samochód :polew:
junior_tdi Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 teraz modna jest skóra jeeeeeeahh zaoszczędzę w tym roku na prezentach.. :polew: obszyjesz zone? Żonie uszyję torebkę, córci misia ze skóry i alcantary , bratu mieszek do samochodu, szwagierce bransoletkę ze skóry naturalnie, ...a zaoszczędzone pieniądze wpierdole w samochód :polew: hahaha :> i prezenty z głowy
pitman Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Kesz nie liczy się;p Ja swojej w tamtym roku kupiłem coś takiego http://allegro.pl/just-cavalli-piekne-futerko-z-krolika-36-s-i1923903141.html
zuloo Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 nie gustujemy w takich futrach
YOGI3000 Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Audi TT, napewno sie ucieszy Wcześniej juz ktoś rzucił świetny pomysł Może jakąś ponętną bieliznę. Będzie radość dla obojga.... pomyśl nad tym
zuloo Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 Widze ze jesteście pomysłowi jak ja
Rekomendowane odpowiedzi