Dastin Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Poszukuję schematu elektrycznego zasilania pompy paliwa B6 AVF 1.9 TDI 2002.
Dastin Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 A z czego masz ten schemat? Jeśli można wiedzieć.
Bromchit Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Z Elsy - Elektroniczny System Informacji Serwisowych.
Dastin Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Opublikowano 16 Listopada 2011 o cholera to muszę pogrzebać. Bo mam ją zainstalowaną, ale schematów ni znalazłem. A jak wprowadzasz numer nadwozia to zaczytujesz dane? Bo u mnie się nie łączy i przez to mam puste okienko.
Bromchit Opublikowano 16 Listopada 2011 Opublikowano 16 Listopada 2011 Nie nie wszystkie dane trzeba wpisać ręcznie, podpowiem Ci jeszcze żeby przeglądać schematy musisz zmienić język na niemiecki ub angielski jeżeli masz zainstalowany.
Dastin Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Pięknie Wielkie dzięki za podpowiedź [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 17:18_________________________________________________MIałem jeszcze jeden problem z przeglądaniem schematów Pojawiał się ciągle komunikat o błędzie skryptów i nie mogłem zobaczyć żadnego schematu, a na dodatek w necie nie mogłem znaleźć rozwiązania tego problemu. Ponoć od Visty w górę ten problem pojawia się zawsze. ... ale nie dałem za wygraną i szukałem dalej, z pomocą przyszły strony rosyjskie tam można wszystko znaleźć gdyby ktoś miał taki problem i szukał rozwiązania to powiem, że wystarczy zainstalować adobe SVG viever i hula jak ta lala
Bromchit Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Pięknie Wielkie dzięki za podpowiedź [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 17:18_________________________________________________MIałem jeszcze jeden problem z przeglądaniem schematów Pojawiał się ciągle komunikat o błędzie skryptów i nie mogłem zobaczyć żadnego schematu, a na dodatek w necie nie mogłem znaleźć rozwiązania tego problemu. Ponoć od Visty w górę ten problem pojawia się zawsze. ... ale nie dałem za wygraną i szukałem dalej, z pomocą przyszły strony rosyjskie tam można wszystko znaleźć gdyby ktoś miał taki problem i szukał rozwiązania to powiem, że wystarczy zainstalować adobe SVG viever i hula jak ta lala Cytat z instrukcji instalacji Elsy: "Instalujemy program SVGView znajduje się w folderze ELSA UPDATE (potrzebny do przeglądania schematów)"
Dastin Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 jak widać wielu nie czyta instrukcji Ten sam problem miał moderator z forum A8, ale nie boli i się udało
Rekomendowane odpowiedzi