marcelinho Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Panowie jak w temacie zrobiłem ok 20 może góra 25 tyś na pompie i zaczęła wyć choć wspomaganie działa(wydaje się że normalnie).najgorsze ze ona wyje przy jeździe na wprost proporcjonalnie do ilości obrotów jakie ma silnik.przy skręcie również .płynu jest pod dostatkiem nie pieni się mój mechanik powiedział że mogła się spierd...ić jak pasek z niej spadł. ;( aha.jeszcze dodam że poczatkowo po odpaleniu nie wykazuje nic co mogloby wskazywac na jej uszkodzenie,chodzi normalnie
sołtys85 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Jakiej firmy kupiłeś? Jak zamiennik to i tak długo wytrzymała. Jak na zimnym płynie jest ok a na ciepłym wyje to raczej pompa bo jak płyn ciepły to nie może wytworzyć ciśnienia. Przewodu wspomagania nie wymieniałes przypadkiem?
Gniady Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Panowie jak w temacie zrobiłem ok 20 może góra 25 tyś na pompie i zaczęła wyć choć wspomaganie działa(wydaje się że normalnie).najgorsze ze ona wyje przy jeździe na wprost proporcjonalnie do ilości obrotów jakie ma silnik.przy skręcie również .płynu jest pod dostatkiem nie pieni się mój mechanik powiedział że mogła się spierd...ić jak pasek z niej spadł. ;( aha.jeszcze dodam że poczatkowo po odpaleniu nie wykazuje nic co mogloby wskazywac na jej uszkodzenie,chodzi normalnie Jak pasek spadł to raczej pompa od tego momentu przestaje się zużywać moim zdaniem.
marcelinho Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 kupiłem zamiennik z all za dwie paczki więc może masz racje ze zdechła bo była chu..wa.przewodu nie wymieniałem.
sołtys85 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 kupiłem zamiennik z all za dwie paczki więc może masz racje ze zdechła bo była chu..wa.przewodu nie wymieniałem. Podejrzewam, że pompy mają podobną wytrzymałość do alternatorów z all wiec przyszła już na nią pora i już.
burus2 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 z allegro niby orginał zf za 240zł, pociągła 25tyś te shity tak mają teraz jeżdze na ori używce
Rekomendowane odpowiedzi