Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grand Theft Auto V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie, ja również czekam za wersją na pc :decayed:

Opublikowano

mysle, ze gdy R* wezmie swoje $xxxxxx... na starych konsolach, wypusci Vtke na nowe aby ponownie zarobic $xxxxxx... :decayed::grin: + PC wersja :wink:moze tyci pozniej... heh zobaczymy :decayed:

Jedno jest pewne - poprawia jeszcze ta gre :decayed: dlatego wersja PC wychodzi jak zawsze ostatnia i jak kazda :whistling:jest o niebo lepsza niz na konsole...

pozniej Mody bez komercji, robione przez uzytkownikow PC :wink:poprawia grafikow z Rockstar :grin: i bedzie GTA 5+ :shock3::shock3::shock3::decayed:

Opublikowano

Jedno jest pewne - poprawia jeszcze ta gre :decayed: dlatego wersja PC wychodzi jak zawsze ostatnia i jak kazda :whistling:jest o niebo lepsza niz na konsole...

pozniej Mody bez komercji, robione przez uzytkownikow PC :wink:poprawia grafikow z Rockstar :grin: i bedzie GTA 5+ :shock3::shock3::shock3::decayed:

W d*pie mam to , wole pograć w podstawową dzis niz "poprawiona" na wiosne :grin::grin::grin::grin: Macie pececiarze lipe i trzeba sie do tego przyznać .Będe rzygał GTAV a wy do premiery bedziecie mieć jeszcze 3 miesiące :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano

stary moskal prawdę powie :naughty:

No to co? Po przyjeździe z trasy po całym dniu trzeba jakąś misję opierdolić w GTAV :kox:

Opublikowano

W d*pie mam to , wole pograć w podstawową dzis niz "poprawiona" na wiosne :grin::grin::grin::grin: Macie pececiarze lipe i trzeba sie do tego przyznać .Będe rzygał GTAV a wy do premiery bedziecie mieć jeszcze 3 miesiące :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

Spokojnie :grin:

PS4 lub Xbox 360 majatku nie kosztuje :wink: Nowa praktycznie tyle co 3 - 4 gry :whistling:

Jak ktos ma az taka ochote aby pograc wczesniej, moze kupic konsole... a jak ma dzieci to pewnie juz ja ma :decayed:

Opublikowano
stary moskal prawdę powie :naughty:

No to co? Po przyjeździe z trasy po całym dniu trzeba jakąś misję opierdolić w GTAV :kox:

ja zbieram odpady własnie:grin:

Opublikowano

Spokojnie :grin:

luźna guma , przecież ja sie nabijam :wink:

Opublikowano

:grin::grin::grin::brawo: moskal jesteś moim idolem :decayed:

Opublikowano

moicz i jak wartało kupić GTAV? :whistling::naughty:

Opublikowano

dopiero od teraz ?? :confused4:

Opublikowano
moicz i jak wartało kupić GTAV? :whistling::naughty:

no ba :decayed: tryb "NO LIFE" mam włączony :decayed:

dopiero od teraz ?? :confused4:

nie już wcześniej nim byłeś :wink:

Opublikowano

A u mnie wpadł calaczek :pali:

15gs5rt.jpg

Łacznie ogarnięcie singla + multi zajęło mi 119h 42m 23s :naughty: Ogólnie singla miałem zrobionego w 66h ale co jakiś czas bawie się na giełdzie :wink:

Opublikowano

j**any :decayed:

Opublikowano

Skonczyłem grać w Online bo wieje już nudą .... zdobyłem fakt tylko 27lvl ale w między czasie kupiłem apartament za 400k bronie mam , auta też jakieś tam są ale nic szczególnego więcej , nie ma co robić w tej grze . Farmić kasę ale na co ?? Wbić lvl aby mieć lepsze staty i używać lepsze bronie słabo to wygląda . Poczekam aż dodadzą więcej do online żeby można było tam zostać na dłużej , a w między czasie dobije 20% w Singlu aby było100% :kwasny::wink:

Opublikowano
A u mnie wpadł calaczek :pali:

http://i44.tinypic.com/15gs5rt.jpg

Łacznie ogarnięcie singla + multi zajęło mi 119h 42m 23s :naughty: Ogólnie singla miałem zrobionego w 66h ale co jakiś czas bawie się na giełdzie :wink:

urlop miales, L4 czy jak?!:decayed:

Opublikowano

Tryb "no life" miałem włączony :grin: tak jak moicz :decayed:

Opublikowano

Mi w niedziele pyklo ok 60% i tego typa zepchnalem w przepasc pokazaly mi sie napisy tworcow gry. Mam rozumiex ze zostaly mi teraz tylko misje poboczne ?

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2

Opublikowano
Mi w niedziele pyklo ok 60% i tego typa zepchnalem w przepasc pokazaly mi sie napisy tworcow gry. Mam rozumiex ze zostaly mi teraz tylko misje poboczne ?

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2

Dokładnie zostały misje poboczne ( ? )

Fabularka miała tylko 69misji a szkoda powinno być 2 razy więcej :grin:

Opublikowano

spokojnie, na pewno wyjda dodatki jak do gta 4. trzeba tylko bedzie zrobić kolejne becalen :decayed:

---------- Post dopisany at 11:47 ---------- Poprzedni post napisany at 11:45 ----------

Mi w niedziele pyklo ok 60% i tego typa zepchnalem w przepasc pokazaly mi sie napisy tworcow gry

prosze tu nie spojlerować,ja jeszcze nie przeszedłem całego singla :bicz:

Opublikowano

Aż głupio się przyznać, ale mam dopiero 7.7% GTA :decayed: Ostatnio na dłużej odpaliłem grę 10.10, ale co poradzić. Gdyby doba była dłuższa :wink:

Ostatnie GTA w które grałem to San Andreas :D