Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grand Theft Auto V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam 17% więc nie jesteś w sumie gorszy bo już grałem przed premierą :grin:

Opublikowano
Aż głupio się przyznać, ale mam dopiero 7.7% GTA :decayed: Ostatnio na dłużej odpaliłem grę 10.10, ale co poradzić. Gdyby doba była dłuższa :wink:

Ostatnie GTA w które grałem to San Andreas :D

Marnujesz kolego dobry produkt. Oddaj potrzebującym :wink:

Opublikowano
Ja mam 17% więc nie jesteś w sumie gorszy bo już grałem przed premierą :grin:

ty się nie liczysz piracie :polew:

Opublikowano

u mnie 92,5% po 57godzinach:decayed:

Opublikowano

Wczoraj skończyłem wszystkie 3 triatlony, pierwsze 2 to bułka z masłem ale ostatni to mnie rozwalił, prawie pół godziny bo dokładnie 27:57s mi zajęła męczarnia na padzie BEZ PAUZY w grze :kox: by palce odpoczęły, trzeba całe jezioro przepłynąć, później kilka kilometrów na kolarskim i na końcu bieg pod górę, skończone na 1 miejscu :decayed:

Opublikowano
Wczoraj skończyłem wszystkie 3 triatlony, pierwsze 2 to bułka z masłem ale ostatni to mnie rozwalił, prawie pół godziny bo dokładnie 27:57s mi zajęła męczarnia na padzie BEZ PAUZY w grze :kox: by palce odpoczęły, trzeba całe jezioro przepłynąć, później kilka kilometrów na kolarskim i na końcu bieg pod górę, skończone na 1 miejscu :decayed:

panie, jak robilem ten ostatni to pod koniec jazdy rowerem sie wy***ałem i to jakos tak niefortunnie ze biedny trevor nie mógł sie pozbierac i mnie prawie wszyscy przegonili :decayed: wiec 20min pływania i jazdy na rowerze poszlo psu w dupe :beksa:

Opublikowano

Ja w tym wyścigu 2 razy na rowerze jebnąłem w znak i się przewróciłem ale dogoniłem dwóch przy biegu :grin:

---------- Post dopisany at 02:00 ---------- Poprzedni post napisany at 01:52 ----------

Chciałby ktoś pełny poradnik 561 stron i 757 ilustracji?? :whistling:

Opublikowano

wlasnie skonczylem trzeci triatlon ... 27m37s ... raz sie przewrocilem na rowerze ;)

pozatym odlozylem troche gotowki:

michael 1 mld 890 mln $

franklin 1 mld 710 mln $

trevor 1mld 750 mln $

Opublikowano
Tryb "no life" miałem włączony :grin: tak jak moicz :decayed:

ja sie czasami Reniu zastanawiam co na to Twoja rodzina... :wink:

Opublikowano
wlasnie skonczylem trzeci triatlon ... 27m37s ... raz sie przewrocilem na rowerze ;)

michael 1 mld 890 mln $

franklin 1 mld 710 mln $

trevor 1mld 750 mln $

20s szybciej ode mnie :grin: A pauzowałeś? :decayed:

Zaraz się zaczną wyścigi u nas kto szybciej skończy triatlon i fotki będziemy wklejać :grin:

Opublikowano

michael 1 mld 890 mln $

franklin 1 mld 710 mln $

trevor 1mld 750 mln $

Zaraz się zaczną wyścigi u nas kto szybciej skończy triatlon i fotki będziemy wklejać :grin:

a jest to gdzieś zapisane? bo kawalek czasu temu to robiłem i nie pamietam:whistling:

Opublikowano

Jeśli by było to tylko w statystykach w grze :wink:

Opublikowano

michael 1 mld 890 mln $

franklin 1 mld 710 mln $

trevor 1mld 750 mln $

bez pauzowania ;)

Opublikowano

no kooorva, zrobilem drugie podejscie do tego duzego triatlonu i jak juz jechalem na rowerze po los santos, to mysle sobie wlacze lampke bo sie sciemnia, a ze caly czas naciskalem zielony guziczek to zrezygnowalem z udziału, bo sie okazuje ze tym przyciskiem od swiatel sie przerywa zawody :wallbash:jak to mawiaja kierowcy ze wschodu, job twoju mać bliać suka jobany ty wrot durak bliać:rant:

Opublikowano

Przy ilu procentach ukończenia gry jest ten triathlon ? Może coś podgonię w weekend :D

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

od ręki go chyba masz

Opublikowano

Muszę to obczaić :)

Opublikowano
Tryb "no life" miałem włączony :grin: tak jak moicz :decayed:

ja sie czasami Reniu zastanawiam co na to Twoja rodzina... :wink:

Rodzina jak rodzina, jak są na chodzie to nie odpalam sprzętu, za to potem w nagrodę za moje nocne wyczyny czuje się tak:

vdd8i9.jpg

Opublikowano
Przy ilu procentach ukończenia gry jest ten triathlon ? Może coś podgonię w weekend :D

musisz ukonczyc 2 wszesniejsze, niezaleznie od postepu w grze. w sensie ze na poczatku masz dostepny tylko jeden, jak ukonczysz to odblokuje sie drugi i jak ten zrobisz to udostepnia sie ten ostatni. ale musisz miec ktoras postac z dobra kondycja :)

Opublikowano

Dlaczego grając w online dostałem info, że zostaje wyrzucony z gry bo zostałem przeglosowany, odpaliłem jeszcze raz i kolejne info ze wychodząc podczas akcji będę nie koleżenski, coś takiego. O co chodzi? Dodam, że grałem normalnie

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk