Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grand Theft Auto V

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zagrasz multi na przerobionym klocku ( tzn pirat ) to Ban ..tak myślę ..ale pytaj się tych co mają X'a

Opublikowano

za piractwo/przerabianie ban dozywotni...

---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:47 ----------

btw... w norge zeby kupic V po premierze trzeba sie zapisywac w sklepie albo zamawiac w necie... 17.9.13 gra rozeszla sie od polnocy do rana... na polkach tylko info zeby pytac przy kasie:) dzis doszla paczka... milego weekendu:P

Opublikowano

Wytłumaczę jeszcze raz, osoby które grają na piratach nie dostaną bana jeśli nie grały w grę przed premierą, tzn nie uzyskały żadnych osiągnięć.

Ja grałem jak wiecie bo już miałem 2-3 dni przed premierą ale nie podłączałem nigdy konsoli do neta, teraz w końcu będę chciał ją podłączyć i aby uniknąć bana trzeba usunąć profil na Xsie najlepiej z save'ami chociaż one nie powinny na to wpłynąć. Wówczas można już grać na lajcie.

Tak właśnie zrobię i od nowa zacznę grać na nowym profilu bo i tak nie grałem w misje (tylko 2,8% gry)

Zapodam TP linka i w tygodniu będzie trzeba w końcu sprawdzić co ten live warty zwłaszcza że pierwsze 3 miesiące są gratis.

TP-LINK TL-SF1005D SWITCH 5 PORTÓW 5P Wersja MINI (3518650338) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

jeeezu ale ta gra wciąga...od 17 do 5 rano ...branoc:kox:

Opublikowano

Zebys wiedział... Od 23 do 3.30 godzinka snu i w trase :grin:

Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.

Opublikowano

Maniaki :kox:

Opublikowano

:polew:

61f27839597d7b44abb1426ea08a55fe_original.jpg?1380308878

Opublikowano

jak masz bana wyłapać to Ci żadne granie po premierze nie pomoże. odpaliłem gta V w sobotę po południ jak tylko nagrałem i grałem codziennie podpięty do liva i bana nie mam , a przecież MS tak straszył banami za granie przed premiera. 3 lata temu jak leciały bany to prawie każdy dostał , ale za przeróbkę :wink:

Opublikowano

1383281_706250916055162_1985789280_n.jpg?oh=a00446212bc3a065501013f5617ad397&oe=524A31BC

:naughty:

Opublikowano

...zj***li tu .....jak najedziesz np na auto albo psiarnia ci w dupe wjedzie to kabooom i dead:kwasny:

Opublikowano
...zj***li tu .....jak najedziesz np na auto albo psiarnia ci w dupe wjedzie to kabooom i dead:kwasny:

Idiotyzm, pierwsza myśl jaka mnie naszła jak go znalazłem to "wypasione koła, przejade nim po aucie"... :kwasny: bezuzyteczna ta fura.

Opublikowano

lepszy jest buldożer :) on daje radę :)

Opublikowano

Idiotyzm, pierwsza myśl jaka mnie naszła jak go znalazłem to "wypasione koła, przejade nim po aucie"... :kwasny: bezuzyteczna ta fura.

To samo z czołgiem.

---------- Post dopisany at 23:04 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ----------

GTA V PC :kox: GTA V PC: Release Date and Details Revealed

22 listopad :tonguemad::tonguemad::tonguemad::tonguemad::tonguemad::tonguemad::tonguemad: cudowna nowina :radocha:...wiadomo data moze sie zmienic Rockstar tego nie potwierdza :wink: ale mam nadzieje, ze do konca roku wyjdzie :decayed:

mozna juz zamowic - Grand Theft Auto 5 (GTA V) - PC Games - PC (Action Adventure)

Grand Theft Auto V GTA 5 (PC) - Sklep 3Kropki.pl cena 148,99 zł kup tanio

Wątpię czy to prawda takie przecieki od początku się pojawiają :)

Opublikowano

no wlasnie to mnie martwi bo zawsze GTA wersja PC wychodzila z 7 -8 miesiecznym opoznieniem :kwasny:

Byc moze reklama - marketing $ bo GTA V :kox: jest zdecydowanie gra roku !!!

Opublikowano

Pewnie się pojawi w przyszłym roku a raczej na pewno i wówczas pecetowcy będą 230626_jerkopos.gif

:naughty::decayed:

Opublikowano

:grin: cierpliwie poczekam na ten org.... :decayed:

konsoli kolejny raz dla jednej gry ( GT5 na pare miesiecy ) juz nie kupie... i sterowanie na padzie wychodzi mnie beznadziejnie :grin::wink:

ps. jak bedzie opcja modzenia jak w poprzednich wersjach + 2x lepsza grafika to juz wiesz kto bedzie machal reka :decayed: przez nastepne kilka lat :wink:

Opublikowano

No tak to jest za***iste w pc ale jednak nie każdy jest w stanie wydawać po 6-7 koła na kompa by tak wszystko śmigało a zwłaszcza GTAV bo wiemy jakie ma wymagania GTAIV po tych modach co tutaj wrzucaliśmy kilka stron wcześniej z tą zajebistą grafą:wink:

---------- Post dopisany 30-09-2013 at 00:03 ---------- Poprzedni post napisany 29-09-2013 at 23:50 ----------

GTA V Cheat Code - YouTube

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
No tak to jest za***iste w pc ale jednak nie każdy jest w stanie wydawać po 6-7 koła na kompa by tak wszystko śmigało a zwłaszcza GTAV bo wiemy jakie ma wymagania GTAIV po tych modach co tutaj wrzucaliśmy kilka stron wcześniej z tą zajebistą grafą:wink:

to prawda Pawel przy dodatkowych modach i teksturach z 3-10 razy wieksza waga moze byc szalenie wymagajaca... jak jej poprzedniczka.

PS.

Klipy z gier pokazywane na YouTube str. 2 :wink: w jakosci Full HD wygladaja spokojnie 2 razy gorzej niz ori wlasciciela przed komputerem.

Nagrywam filmiki z gier Frapsem :wink: podkrecam grafe maksymalnie w grze oraz dodatkowo na karcie ( pokazywalem jak... )

nagrywajac wyscig podczas gry np. GTR2 z modami :kox:filmik 28 minutowy zajmuje heh 68.281.803 KB :whistling:

czyli ponad 68 GB !!!!!!!!!!!!!!!! dokladnie odwzorowujac obraz przed oczami :shock3:

Ten sam klip YT konweruje maxymalnie na 2 GB lub mniej :facepalm:

Wiec nie ma co sie sugerowac mega grafika gier z YT bo i tak spokojnie :whistling: 2 razy lepsza jest na domowym PC :wink:

:hi: za male OT

Opublikowano

Bez zbędnego pieprzenia.Mozna juz zamawiac preorder wersji PC.Juz trąbia w mediach,oficjalna zapowiedz to pewnie kwestia czasu.Premiera koncem listopada .Wymagania:

Grand Theft Auto 5 (GTA V) - Specifications

Minimum Requirements: (Predicted)

Intel:

◦Core 2 Duo E4600 2.4GHz

◦GeForce GT 340

◦2 GB RAM

◦Windows XP or 7

◦DirectX 10.0

◦32 GB Hard drive

AMD:

◦Athlon 64 X2 Dual Core 5400+

◦Radeon HD 3800 series

◦2 GB RAM

◦Windows XP or 7

◦DirectX 10.0

◦32 GB Hard drive

A tu link do pre...

Grand Theft Auto 5 (GTA V) - PC Games - PC (Action Adventure)