wojtek123 Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam mam radio concert CD i mam taki mały problem czasami jak włożę płytę to niby płyta leci czas odbioru też ale niema głosu tak jak by płyty nie czytał , i pytanie do was koledzy czy tylko trzeba by laser wyczyścić czy to poważniejsza awaria się szykuje
Bromchit Opublikowano 19 Listopada 2011 Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam mam radio concert CD i mam taki mały problem czasami jak włożę płytę to niby płyta leci czas odbioru też ale niema głosu tak jak by płyty nie czytał , i pytanie do was koledzy czy tylko trzeba by laser wyczyścić czy to poważniejsza awaria się szykuje Jak czas leci to płytę czyta, a czemu nie ma głosu
wojtek123 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam mam radio concert CD i mam taki mały problem czasami jak włożę płytę to niby płyta leci czas odbioru też ale niema głosu tak jak by płyty nie czytał , i pytanie do was koledzy czy tylko trzeba by laser wyczyścić czy to poważniejsza awaria się szykuje Jak czas leci to płytę czyta, a czemu nie ma głosu no właśnie
Rekomendowane odpowiedzi