krystian821 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Mam pytanko,caly moj uklad wydechowy jest za mocno naprezony i wpada w rezonans,jest tak tragicznie ze cala buda telepie i buczy jakby tlumik siadl ale po przytrzymaniu wydechu jest spokoj.dodam tylko ze przy okazji wywalenia kata zastosowalem zamiennik od gruchota ze wzmacniana plecionka i nie wiem czy ona nie jest za sztywna.Co zrobic zeby odprezyc uklad,czy wspawanie drugiej plecionki pod autem pomoze?
.Pablo. Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Na 90% źle wspawana plecionka. Ja kilka dni temu wymieniałem plecionkę u siebie zamiennik walkera też wzmacniana żadnego rezonansu nie ma wszystko chodzi tak jak powinno czyli cicho . Nie ty jeden masz problemy z rezonansem kupę osób po wymianie plecionki narzeka na rezonans. Przez to wymianę plecionki trzeba zlecić fachowcowi
krystian821 Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Tyle ze nie wymienilem samej plecionki tylko dalem zamiennik katalizatora.
michail55 Opublikowano 30 Listopada 2011 Opublikowano 30 Listopada 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=227880.msg2709674#msg2709674 oto moj temat podobne problemy
krystian821 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2011 Tyle ze u mnie po przytrzymaniu wydechu drgania ustaja,tylko nie wiem jak odprezyc wydech.
michail55 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 u mnie wzrastaja wraz z temperatura jest to widoczne na silniku
Rekomendowane odpowiedzi