adriand Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Jakiś czas już czytam forum, więc uznałem że przyszedł czas zaprezentować swojego avanta. Na tle niektórych forumowych wygląda licho, ale wszystko przede mną rocznik: kwiecień 2004 silnik: 1.9 TDI AVF, 6 biegów, przebieg w dniu zakupu 127000km kolor: dolphin grey LX7Z wypas: koła: - na zimę ori a6 c6 16" z oponami uniroyal MS plus 66 - na lato ori a4 b6 17" s-line z oponami continental contisportcontact raczej standard, oprócz serii niewiele: - szyberdach - tempomat - parktronic tył - skórzane czarne wnętrze (fotele plus boczki, kiera i lewarek również w skórze) - grzane fotele - pełny FIS - zegar radiowy - 4x elektryczne szyby - lusterka podgrzewane - lusterko fotochromatyczne z czujnikiem światła - włącznik świateł z funkcją AUTO - coming/leaving home - podświetlany podłokietnik i kratki nawiewu - alarm z czujnikiem przechyłu i dezaktywacja czujnika ruchu w boczku kierowcy - kierownica multifunkcyjna z a4 b6 plany mgliste i bez pośpiechu: - felunek na lato: 17" s-line (to na pewno) ✔ - kierownica multi z b6 (to na pewno) ✔ - lepsze fotele: s-line lub recaro - nagłośnienie bose - program - może kiedyś zewn. s-line mam też czarne relingi, ale nie mogę się zdecydować czy zakładać.
letallec Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Ladna furka. Fajnie ze jest szyber, bo to najtrudniejsze do uzupelnienia. Inne potrzebne gadzety sobie dolozysz
Wandej Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Kierownice multi z b6 sobie odpusc bo kiepsko wyglada Szukaj b7 mf Furka fajna dobrze że mce w wersji high to juz sporo rezania odpada
adriand Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Kierownice multi z b6 sobie odpusc bo kiepsko wyglada Szukaj b7 mf Furka fajna dobrze że mce w wersji high to juz sporo rezania odpada co do kierownicy- chciałbym zachować b6-tkowy wygląd, dla felg zrobie wyjątek. no, ale co do tego to czas pokaże, może mi się odwidzi :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 21 Listopada 2011 Opublikowano 21 Listopada 2011 Fajna B6 myszka szara nie zakładaj relingów
adriand Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Opublikowano 21 Listopada 2011 Fajna B6 myszka szara nie zakładaj relingów oglądałem Twoje auto, też bardziej się skłaniam żeby ich nie montować, bo się fajnie wyróżnia i optycznie obniża budę.
Procek27 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Super autko do modów. Kolorek mam taki sam. Co do kiery to kolega Wandej ma racje założ z B7 robi dobra robote
MARCIN607 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 ten przebieg mało realny-sprawdzałęs po vin?
adriand Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 ten przebieg mało realny-sprawdzałęs po vin? wiem, że mało prawdopodobny- jednak sprawdzony i prawdziwy. auto odkupione od aso w Belgii, a mam też kontakt z poprzednim właścicielem. oprócz VINu wskazuje na to również wnętrze w idealnym stanie
MARCIN607 Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 ten przebieg mało realny-sprawdzałęs po vin? wiem, że mało prawdopodobny- jednak sprawdzony i prawdziwy. auto odkupione od aso w Belgii, a mam też kontakt z poprzednim właścicielem. oprócz VINu wskazuje na to również wnętrze w idealnym stanie no to gratuilacje zakupu niech służy
adriand Opublikowano 7 Maja 2012 Autor Opublikowano 7 Maja 2012 mały update. przez okres "uśpienia" mojego tematu wpadły letnie koła i kiera multifunkcyjna z a4 b6 (dzięki Siemian!) fotki: następnie w planach BOSE i przednie fotele sportowe (a może i coś lepszego).
szczawik Opublikowano 7 Maja 2012 Opublikowano 7 Maja 2012 ładnie się prezentuje, ale jak dla mnie goło bez tych relingów:decayed: nieźle na tych felgach wygląda:wink:
adriand Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 jak dla mnie goło bez tych relingów niby goło, ale wg mnie się wyróżnia i po pewnym czasie zaczęło mi się podobać, pomimo że kupiłem relingi. zostaje tak, jak jest:)
Rekomendowane odpowiedzi