shad0vv Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam, nie wiem czy mam dobrze ustawiony rozrząd. Dolny znak się zgadza a u góry nie mam pokrywy i nie wiem jak powinien być ustawiony na górnym kole. Jeśli na dole jest ustawiony na znakach to górny ustawiony jest pionowo. Dodam, że silnik chodzi nie równo i wyskakuje mi błąd czujnika halla.
Fr0styyy. Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie powinien być przypadkiem ustawiony do dołu razem z kołem zamachowym (poprawcie jak coś pieprze od rzeczy)? EDIT: Pewnie, że pieprzę bzdury Tak przynajmniej w 1.8T powinno być ustawione...
shad0vv Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 W 1.6 adp też tak powinien być ustawiony?
Fr0styyy. Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Tego Ci nie powiem, napisałem jak to wygląda w 1.8T Aczkolwiek wydaje mi się, ze w każdym samochodzie tak powinny być ustawione znaki na kołach pasowych.
shad0vv Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 Może ktoś to potwierdzić?
MASATO Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 w 1.8 i 1.8T jest tak samo, przy 1.6 nie grzebałem więc nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi