Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jak to niektórzy mówią - "nie stać mnie na tanie rzeczy" Dlaczego?? bo po kupnie np. tanich opon i tak trzeba kupić drogie i tym samym tracimy 2 razy święte słowa
A-rek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jak to niektórzy mówią - "nie stać mnie na tanie rzeczy" Dlaczego?? bo po kupnie np. tanich opon i tak trzeba kupić drogie i tym samym tracimy 2 razy święte słowa i to mówi osoba która jezdziła na "nalewkach" :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Do wszystkiego trzeba samemu dojść ,jak to mówią....mądry Polak.......
KaMaZ87 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Jak to niektórzy mówią - "nie stać mnie na tanie rzeczy" Dlaczego?? bo po kupnie np. tanich opon i tak trzeba kupić drogie i tym samym tracimy 2 razy święte słowa i to mówi osoba która jezdziła na "nalewkach" :gwizdanie: Kolego miałem michały i inne firmowe opon ale musze ci powiedzieć ze u nas w bieszczadach z własnego doświadczenia wiem ze nalewka jest najlepsza. Najlepiej sie spisuje tutaj po naszych drogach. Na trase to nie. ale po okolicach to lepszych nie widze.
Rekomendowane odpowiedzi