Nemek20 Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam wszystkich Chcę oddac fajere do obszycia w zwiazku z tym muszę ją zdemontować - odkręciłem poduszkę - odłączyłem kabel od poduszki - odkręciłem kluczem 24 nakrętke od wieloklinu zeby wyjąc kierownice zostały mi dwa kabelki takie jak na zdjęciu poniżej (Foto z forum) Uploaded with ImageShack.us Pytanie : jak je odłączyć i wyjąc kierownice?
pieciajek Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Jak podążysz za kabelkami to znajdziesz po prawo brązową kostkę a po lewo czerwoną kostkę. Rozepnij i po krzyku. Pamiętaj że jak przekręcisz stacyjkę na zapłon to sięwpisze błąd w poduszkach powietrznych.[br]Dopisany: 27 Listopad 2011, 20:29_________________________________________________Sorki ale na tym zdjeciu widać tę po prawej w kolorze czarnym.
Nemek20 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 ok dzięki czyli oddaje kierownice do obszycia z całym tym ustrojstwem wewnatrz fajery typu kable plytka ?
pieciajek Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Lepiej sam rozkręć taśmę od kiery i opisz sobie co po kolei rozkręcasz tak żeby nie było pomyłki bo jak ktoś rozkręci to później będziesz miał problem złożyć. Jakby co to pisz mi na pw.
Nemek20 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 ok jutro to wszystko zdemontuje bo nie wiem czy bede wysyłał czy pojade osobiscie z kierownica dzieki za info
wiktorsam Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zdemontuj z kiery wszystko i oddaj gołą. Złączki do tych tasiemek są w samej kierze, przynajmniej w przedlifcie.
Rekomendowane odpowiedzi