P-U-M-A Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Wrzucam tutaj logi dynamiczne i statyczne możecie mi powiedzieć gdzie coś jest nie tak. Dodam że w okolicach EGR-a mam olej. Silnik AVF po sofcie.
wrobelbiz Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 Pasowałoby napisać co dokładnie się dzieje. Jakieś błędy na kompie są? Z logów jedynie nie podoba mi się 003, coś ta wartość aktualna powietrza jest za duża, ale to chyba normalne przy sofcie.
P-U-M-A Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Opublikowano 27 Listopada 2011 Błędów żadnych na kompie jako tako do pracy silnika nie mam żadnych zastrzeżeń. Jedynie nie irytuje mnie ten olej w okolicach EGR.
wrobelbiz Opublikowano 27 Listopada 2011 Opublikowano 27 Listopada 2011 U mnie EGR też się poci, ponieważ zablokowałem tylko podciśnienie śrubką. Trzeba jeszcze zablokować go w środku blaszką.
Piotrek98igo Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Błędów żadnych na kompie jako tako do pracy silnika nie mam żadnych zastrzeżeń. Jedynie nie irytuje mnie ten olej w okolicach EGR. olej masz tam bo ci uszczelnienia na egr puszczaja choroba TDI na PD,ogolnie to nic sie nie stanie.a logi wygladaja na zdrowe.termostat troche nie dogrzewa,brakuje kilku grup
przemik Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Brakuje logu 004 dynamicznego i podpisz obrazki. Kto Ci robił ten soft ? Lepsze tu widywałem. O kulawym termostacie pewnie wiesz.
P-U-M-A Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 Tak termostat zamówiony. Program robiony w ECU project ale miał być maksymalnie bezpieczny dla auta tak chciał poprzedni właściciel. Czyli jakie logi bym musiał jeszcze zrobić?
Piotrek98igo Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 wysil sie i popatrz w dziale jakie sa potrzebne
Rekomendowane odpowiedzi