Kędzior Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 witam. mam pytanie podpialem dzisiaj ori glosnik do przednich drzwi NOKI i gra zdecydowanie lepiej niz ten ktory mialem czyli ori Blaupunkta mam pytanie czy glosniki z noki sa lepsze od blaupunkt czy moze jest cos u mnie nietak? oczywiscie mowa o ori glosnikach wiem ze najlepszy ori zestaw to BOSE ale ze jest jeszcze Nokia to nei slyszalem
czorny_07 Opublikowano 29 Listopada 2011 Opublikowano 29 Listopada 2011 Czy lepsze to nie wiem, ja mam nagłosnienie nokii i przy nie fabrycznym radiu gra przecudnie, jeestem zadowolny
Avancik Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 miałem wczęsniej właśnie te blaupunkta ale się wypierdziały kupiłem na allegro głośniki noki i nie widzę żadnej różnicy w graniu...
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 miałem wczęsniej właśnie te blaupunkta ale się wypierdziały kupiłem na allegro głośniki noki i nie widzę żadnej różnicy w graniu... u mnie jest mega roznica na korzysc noki
Kędzior Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2011 a jakie masz radio ?? seryjne ? radio ma jvc
Avancik Opublikowano 1 Grudnia 2011 Opublikowano 1 Grudnia 2011 ja na seryjnym jadę to może dlatego...
Rekomendowane odpowiedzi