Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Instalacja elektryczna kabinowa czy pasuje od innych wersji silnikowych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję instalacji kabinowej do Audi A4 B6 , mam kombi 2002 rok B6 1,9 TDI , czy muszę szukać instalacji z takim samym silnikiem czy np. od 2,5 tdi bądź od benzyny będzie pasować, interesuje mnie tylko kabinowa , wiązke silnikową do komputera itp... mam właściwą

Opublikowano

żeby to grało jak trzeba wiązka musi być od tej samej wersji silnikowej i wyposażeniowej,

po co ci cała wiązka?

Opublikowano
  • Autor

przekładam anglika :) i dziś dorwałem wiązke do AWX silnikową ale mam problem z kabinową z dostępnością , bardziej chodzi mi czy kabinowa od benzyny będzie "robić" z właściwą silnikową

Opublikowano

zrób fotostory przekładki :)

Opublikowano

dlaczego nie chcesz zrobić tego na wiązce angielskiej?, wszystko ładnie pasuje, trzeba trochę po przedłużać przewody, większego problemu nie ma

wiązka silnikowa może zostać ori gb, trzeba obskubać z tej pianki(prze****na robota) i mieści się w obudowie pod kompem

jak będziesz miał jakieś pytania dotyczące przekładki to wal śmiało b6 b7 się fajnie przekłada

Opublikowano

jaki jest koszt takiej przekładki? sama robocizna?

Opublikowano
  • Autor

fotostory mogę zrobić , auto przekładają moi znajomi którzy zajmują się przekładkami ale oni nie uznają przedłużania wiązek , auto ma po ich zabiegu wyglądać jak europa :) i ja też jestem za tym :) koszt przekładki 2000 zł. Tak więc czy ta wiązka może być zamienna ??

Opublikowano

Z tego co wiem , a pracuje w firmie która robiła wiązki elektryczne do Passata , to nie ma szans żeby pasowała . Każdy silnik miał swoją listę kabli . Inaczej : w dobie oszczędności nie robi się uniwersalnego układu modułów , bo nie opłaca się . Każda wiązka ma przypisany swój silnik , a nawet karoserię , tylko to już po to aby się nikt nie pomylił .

Opublikowano

skoro przekładkę robią osoby co się tym zajmują powinni wiedzieć że wiązka od innej wersji silnikowej nie będzie pasowała..

niema pewności że wiązka z tej samej wersji silnikowej spasuje na 100%, na to wpływ mają jeszcze inne czynniki