Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Apple, Mac Os X, iPhone, iPad, iPod, Apple TV, aplikacje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

---------- Post dopisany at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ----------

O wiele lepiej niż w 4S bo ta na drobny mak się rozpadała :whistling:

Opublikowano

Dobra Pany na 4s z passbookiem rozwiązane, trzeba datę zmienić na 2013 i działa potem włączyć automatyczna datę i powinno już działać:decayed:

zrobiłem to na 4 i działa (tzn. nie wyskakuje błąd) :decayed: dzięki Buszek :hi:

Loozik:decayed: właśnie czytałem ze działa tylko na niektórych modelach i wybiórczo

kurcze zastanawiam się nad tym 5 ale nie wiem. Poczekam aż kumpel weźmie i zadtanowie się może jak contract będę przedluzal dopiero:wink:

Opublikowano

witam

kupiłem tablet-a Samsunga model GT-P5100

i jest problem, nie moge pisac na forum

"wklepuje" słowo, na pasku wyskakuje mi to słowo

"naciskam" na nie i wchodzi tylko pierwsza literka

nie moge równiez odpisywac na maile, nie ma kursora

maile na wp i tego typu sprawy bez problemu

brakuje mi jakiejśc aplikacji ?

czy może nie mam czegos uruchomionego ?

czekam na info

pozdrawiam

T

Opublikowano

No wlasnie kupiłes szajsunga:decayed:

Opublikowano

ale mam jeszcze taba 7" GT-P1000

i wszystko chodzi prawidłowo

Opublikowano
za wielka woda takie kampanie, czy virale to standard. Dokladnie taka sama reklame Samsung zrobil juz 2 lata temu przy okazji SII.

Apple robił dokładnie takie same hece porównując się do PC :)

Opublikowano
Opublikowano

A ma moze ktos AppleTV. Dokladnie mam na mysli jakis adapter z tego optical audio na cos normalniejszego phono albo mini Jack :)

Opublikowano
Opublikowano

Koledzy muszę oddac dwa iPhone'y na gwarancje. Czy muszę oddac do serwisu Apple, czy moge i powinni mi przyjąć u operatora? Tam gdzie zostały zakupione? U jednego nam juz powiedzieli ze muszę w Apple a z Apple wysyłają do operatora... Muszę to załatwić dość szybko, bo za miesiąc mija gwarancja (roczna- śmiechu warte) i oczywiście powinni zapewnić telefony zastępcze u operatora prawda?

Opublikowano

nie wiem jak w pl ale w uk jak masz kontrakt to oddajesz u operatora, tylko ze u nich robia to w 2 tyg. a jak pojdziesz do apple i masz nowego to od reki wymieniaja ci spod lady:decayed:

Opublikowano

Ja mieszkam w Niemczech, typowo Apple jest w Hamburgu a byłem dzisiaj w jakimś gravis, który niby zajmuje sie Apple, stwierdzili, ze muszę iść do operatora, dzisiaj juz nie dałem rady.

Myślałem, ze Apple to pożadna firma a coraz bardziej sie rozczarowuje poza tym podejście tych ludzi. Normalnie zawsze tak było, ze coś Ci sie dzieje z telef idziesz do operatora i oni zajmują sie wszystkim.

---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ----------

Ale jak mam nowego? Mam 4s, który jeszcze produkują, ale nikt mi pewnie dwóch nie de zaraz nowych. W Londynie masz typowy serwis/ salon Apple a ja mam jakis sklep z serwisem, ale nigdzie w pobliżu serwis.

Opublikowano
gwarancja (roczna- śmiechu warte)

Wlasnie niedawno naswietlano ten Problem- Apple bezczelnie ignoruje przepisy europejskie ktore jasno mowia ze Sprzedawca ma obowiazek zapewnic prawo rekojmi minimmum 2 lata. Podobna chca sie za to wziac, tylko musza sie zglaszac uzytkownicy ktorzy pozwia apple do sadu.

Opublikowano

niestety problem wciąż jest

i teraz rok gwarancji się kończy, i telefon psuje

Opublikowano

Jak masz nerwy to mozna sie klocic, a jak nie to kup sobie inny telefon co ma 2 lata gwarancji :D

Opublikowano

no tak czy inaczej muszę je zrobić na gwarancji, bo po to jest.

Opublikowano

brałem teraz z plusa i mam 2 lata gwarancji.. :whistling: