grejf Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 po to się optyalizuje mapę, aby samochod mniej palil a mial b.sprawne warunki do jazdy, jak bedziesz gniótł opor to spalanie nie spadne, jezdzac optymalnie spadnie.
schwartz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 witam ja znalazłem coś takiego na e-bayu, jeśli chcesz poprawić sobie samochodzik za niewielkie pieniądze to prosze link, różnica jest naprawdę odczówalna i nic wielkiego nie trzeba robić, a samochodzik bardzo ładnie pracuje http://www.ebay.co.uk/itm/TDI-PD-Diesel-Tuning-Chip-fits-Audi-A2-A3-A4-A6-Skoda-/200391708244?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2ea846ce54 może to niewielka rzecz, ale się sprawdza pozdrawiam
Misiek69 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 jakos mi sie nie chce wierzyc w takie wynalazki ... ktos to moze potwierdzic ?
schwartz Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 no ja właśnie to posiadam i piszę na własnych doświadczeniach, samochód naprawdę nabiera mocy tak jak piszą producęci tego 'chipa" i bardziej przyśpiesza i takie tam a spalanie sprawdzę na trasie UK-PL pozdrowionka
Misiek69 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Opublikowano 30 Stycznia 2012 hmm no nie wiem takie cuda za 80zl jak dla mnie za kilka tysiecy km turbo bedzie zwalone przez przeladowywanie
szogun0 Opublikowano 4 Lutego 2012 Opublikowano 4 Lutego 2012 Fajny box na zasadzie rezystorka za 20 funtów. :gwizdanie:
marcuso86 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Jak czytam te posty to smiać mi sie chce. Jeśli kupiłeś auto dla siebie (a myśle ze tak jest) i jeśli chcesz podnieść moc to wydaj juz ten 1000zł u aligatora (oczywiscie jeśli załapiesz sie na grupowy) a nie jakieś boxy wsadzać po ktorych bedziesz za 5000km wymieniał turbiny i inne rzeczy i narzekał jakie to TDI jest awaryjne
grejf Opublikowano 13 Lutego 2012 Opublikowano 13 Lutego 2012 Bez zmiany T program dobry, rowniez z czasem ''szybkim'' zora seryjna 16tkę, straty elastyki ect...
Rekomendowane odpowiedzi