dyzioobryte Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 I. koledzy ta listwa od bagażnika zrobiła mi na klapie odpryski z lewej i prawej strony czy poradzi mi ktoś coś na to bo nie chce szpachli kłaść.. Pomocy II. Koledzy nałożyłem delikatnie lakier ori czy to jakoś trzeba spolerować żeby doszło do identycznego koloru?? bo wiadomo ze nowy lakier bardziej się błyszczy i jest trochę różnica.
dyzioobryte Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Troszke brudna Itak z obydwu stron:(
Inkognito Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Troszke brudna Itak z obydwu stron:( wyczyść odtłuść i jakąś zaprawką z serwisu albo weź chociaż lakir do paznokci byle co byle blacha nie była na wiechu
kograman Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ja dobrałem kolor u "malownika" w pojemniczku jak lakier do paznokci z pędzelkiem. Pomaluj ładnie, może przejedź pastą tempo. Próbuj, nie popsujesz a może Ci się akurat idealnie uda
burus2 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 w poliftach to norma, do hurtowni lakierniczej niech dorobią 50ml i pędzelkiem zrobić zaprawke
kograman Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 w poliftach to norma, do hurtowni lakierniczej niech dorobią 50ml i pędzelkiem zrobić zaprawke
dyzioobryte Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Koledzy wstawię jeszcze fotkę z Ta zaprawka ale możecie coś podsunąć??
Rekomendowane odpowiedzi