Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zmiana podświetlenia zegarów na Białe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy chciałbym zmienić podświetlenie zegarów na białe:) (a4 Lift) czy da rade?? I czy jest możliwość przy tym aby skazówki zostały czerwone??? :)

Opublikowano
  • Autor

Koledzy ale jak mam wyjać licznik i czy nic sie nie stanie??

Opublikowano

Nie masz pojęcia jak wyjąć licznik a do przeróbek chcesz się zabierać, powodzenia w psuciu autka :polew:

Opublikowano

Nie będą pasować. Szukaj ledów pod instalację 12v :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Koledzy jeszcze jedno info mnie interesuje. Czy jak odlacze akumulator i bez kluczykow w stacyjce odłacze licznik furka mi odpali?? Nie bedzie zadnych błedów?? :confused4:

Opublikowano

Jak odłączysz licznik, a po profilu widzę, że auto masz '99 to tym samym odłączysz immobiliser, więc wydaje mi się , że nici z odpalenia na dłuższy czas.

Opublikowano
  • Autor

To koledzy podpowiedzcie ja sobie z tym poradzic:((?? bo biały licznik kozak wyglada:)

Opublikowano

Kup poliftowy licznik podświetlany na biało, jeżeli masz zwykły z małym wyświetlaczem albo jeszcze bez to nie będzie drogi bo wszyscy szaleją za wariantami z pełnym komputerem i nikt zwykłych nie chce. Innego wyjścia poza grożącym uwaleniem przez Ciebie licznika w trakcie przeróbki i dalszymi pytaniami "co teraz zrobić ?" nie widzę.

Opublikowano

Kup poliftowy licznik podświetlany na biało, jeżeli masz zwykły z małym wyświetlaczem albo jeszcze bez to nie będzie drogi bo wszyscy szaleją za wariantami z pełnym komputerem i nikt zwykłych nie chce. Innego wyjścia poza grożącym uwaleniem przez Ciebie licznika w trakcie przeróbki i dalszymi pytaniami "co teraz zrobić ?" nie widzę.

dokładnie tak zrób :)

ja mam czerwone podświetlenie i mnie się podoba...

a co do zmywania tego czerwonego koloru jakimś tam rozpuszczalnikiem tak jak ktoś tam wcześniej pokazał to dla mnie wygląda jak kupa w lesie...

w jednym miejscu jaśniej a w drugim ciemniej...lipa po całości

Opublikowano

dokładnie tak zrób :)

ja mam czerwone podświetlenie i mnie się podoba...

a co do zmywania tego czerwonego koloru jakimś tam rozpuszczalnikiem tak jak ktoś tam wcześniej pokazał to dla mnie wygląda jak kupa w lesie...

w jednym miejscu jaśniej a w drugim ciemniej...lipa po całości

zgadzam sie w 100% z kolegą :good:

Opublikowano
  • Autor

To moze naprawde zostawie te czerwone tylko ringi dorzuce:):)

Opublikowano

zostaw czerwony i dołóż te ringi ala rs4 matowe i będzie :good:

Opublikowano
  • Autor

tylko kolego nie moge znalezc nigdzie tych matowych :confused4:

Opublikowano

http://www.dido.win.pl/

tutaj zamawiaj - wzór RS4 to będą matowe, a co do demontażu, sposobu wytarcia czerwonego lakieru o raz przelutowania diod z czerwonych na białe - poszukaj trochę bo wszystko jest na forum :)

Opublikowano

Ja bym tam nic nie ruszał czerwone są NICE :good:ale zależy co kto lubi więc powodzenia w przeróbkach :)

Opublikowano

Przecież on ma 99', tak więc pewnie już 100km/h na środku licznika - w tych budzikach można śmiało wymieniać diody na białe smd - przerabiałem temat.