Maxcudo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam Mam taki problem, wczoraj jak sobie jeździłem audiczką, to nagle przestał mi działać panel od klimatyzacji, tzn nadmuchy wszystko działają, regulacja temp itp, ale nie działa w ogóle podświetlenie, wyświetlacz również nie świeci oraz nie pokazuje żadnych włączonych funkcji. Jednym zdaniem klimatronik działa, ale nic nie pokazuje Moje pytanie: czy jest możliwość wymiany tego panelu?? Tzn kupienie innego klimatronika i przełożenie samej płytki? Ew. czy da się to jakoś naprawić?? Dodam, że mam klimatronik poliftowy. Pozdrawiam,
Obsession Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 moim zdaniem nie ma sensu kombinowac, nowy panel to koszt ok 80 zl
Maxcudo Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 moim zdaniem nie ma sensu kombinowac, nowy panel to koszt ok 80 zl Tyle ze ja mam podgrzewane stołki, a wiec cena idzie niestety w górę :gwizdanie:
habeta Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 witam poprostu pojawiły ci się zimne luty!jak rozkrecisz panel to ujrzysz popękane luty wystarczy nanowo politować i działa.miałem tak samo tylko mi sie to objawiało miganiem wyświetlacza.
Maxcudo Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2011 witam poprostu pojawiły ci się zimne luty!jak rozkrecisz panel to ujrzysz popękane luty wystarczy nanowo politować i działa.miałem tak samo tylko mi sie to objawiało miganiem wyświetlacza. Jutro obadam temat
Rekomendowane odpowiedzi