Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVJ] trójmiasto-gdzie chiptuning??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar poczestowąc swoją niunię :a4fan: chipem ze 150Km do 180 Km, i moje pytanie do was jest następujące-gdzie w trojmieście można zrobic ten lekki tunning?? i jaki koszt?? czekam na info i pozdro 4everybody

a co ma wspolnego ten twoj temat z dzialem LPG :mysli:

Opublikowano

Jakie auto jaki silnik ? Czy to z podpisu ?[br]Dopisany: 17 Marzec 2008, 21:36 _________________________________________________a już widzę

sugeruje podjechać do tunera który napisze program na bogato - czyli nie będzie oszczędzał na benzynie i mocno zaleje auto benzyną - AFR na 11 przy odcince byłby wskazany

po to ma być bogato aby póxniej nue było problemów z gazem

jaka masz instalke gazu ?

Opublikowano

Sory za popmyłke tematu LPG z watkiem Chiptuningu :confused4:

silnik i autko jak w opisie Audi b6 Avj 150 KM, chciałbym tak do 180 i myśle że by było faknie :-)

tylko jak sie do tego zabrac?? silnik ma przejechane 88tys.!! :-)

Opublikowano

masz gaz?

Opublikowano

Dzieki za reklame ;)

wracajac do sedna sprawy LPG + virus hmm ja sie tego nie podejmuje chociaz widzialem takie cuda jezdzace. Siedze w TDI a benzyna to zupelnie inna liga zwlaszcza podlana LPG. Nie wiem czy jest ktos na pomorzu kto zrobi to naprawde dobrze (bo ze sa firmy ktore mysla ze dadza rade to wiem).

Opublikowano

Wydaję mi się, że Vtech dobrze ci podleje autko, na zerowych korektach zapłonu i wtedy mozna stroic gaz...

Opublikowano

no własnie wiem że sa tacy którym się wydaję że potrafią to i owo ale mi zależy na profesjonalnym podejsciu do tematu, ponieważ potem nie chce mieć problemu z autem.

Zorientuje sie w tych firmach na ktrore daliscie mi namiary i będe myslał co dalej.

dzieki za info i czekam na dalsze podpowiedzi :th:

Opublikowano

Jedyna sparwa która musisz miec na uwadze to AFR na benzynie. Powinien byc jak najniższy tak aby instalacja gazu tez lała jak najwięcej gazu. Wówczas EGT będzie w miarę niskie :th: