Szlachcior Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam!! Wsiadam dzisiaj rano do auta, jadę do roboty i słyszę ze coś muzyczka nie tak gra . Wróciłem z pracy no i patrze pod maska czy może sie nie przepalił bezpiecznik od wzmaka?? No i widzę przeżarty kabel od zasilania wzmacniacze. Znowu jakiś JEB.... szczur! Szukam dalej czy jeszcze czegoś nie poprzegryzał. Patrzę a tu pasek od klimy spadł, a szczur rozje.... leży !!! Musiał się gdzieś tam wkręcić i pasek spadł! Moje pytanie jest takie, czy mogę bezpiecznie bez tego paska pojeździć kilka dni??? Nie mam teraz za bardzo czasu żeby się za to zabrać A nie chcę sobie narobić więcej kłopotów
Szlachcior Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ok, czyli nic tam się nie stanie W przyszłym tyg się tym zajmę
kograman Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 No klima Ci teraz nie potrzebna raczej P.s. Szczura pochowałeś ?
Szlachcior Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Szczur usunąłem z komory silnika w kawałkach
Rekomendowane odpowiedzi