george17w Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Chciałem pokazać Wam moją A4-kę Sprowadzona z Niemiec w październiku 2011. Taki „golas” ale jak dla mnie swój urok ma Wyposażenie -klimatyzacja dwu strefowa -1/2 FIS -2x el szyby -abs / esp -2x podłokietnik (przód podświetlany) -immobiliser -halogeny Przeprowadzone remonty i modyfikacje -wymiana oleju i filtrów-oleju, paliwa, powietrza, kabinowego -wymiana termostatu i płynu chłodniczego -wymiana pokrywy obudowy sterownika silnika -Zmiana oświetlenia wewnętrznego na LED+ oświetlenie bagażnika LED -CB radio President Taylor III -ori radio audi out- w jego miejsce CD-MP3 JVC+ wzmacniacz Blaupunkt ze sterowaniem basu(umieszczony pod climatronikiem)+ Skrzynia BassRefleks z głośnikiem 30cm amerykańska firma ale masaż pleców w całym aucie gwarantowany +adapter do podłączenia ori wzmacniacza Plany: -wycieraczki Aero -przyciemnianie szyb -felgi S-line -tylne lampy diodowe -podświetlana gałka zmiany biegów -podświetlenie wizytownika i uchwytu na kubek -może Dekory wymienię tylko na co? Drewienko? Alu? Na zewnątrz tak: Wewnątrz tak: To by było na tyle - śmiało oceniać, krytykować i wyrażać opinie. Oceniajcie i rzucajcie propozycje
jedrekx Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 BOSE? nie widzę znaczków na maskownicach może byś pomalował dokładki w kolor? ładniej by się prezentował. ogólnie ładne auto, tylko ta antena od CB wygląda paskudnie
pablo_ua4 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 no i radyjko kompletnie nie pasuje ;( kolorek raczej BOSE to to nie ma zbytni golasek ale z wyposazeniem można dużo zdziałać
grzes1150 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Z zewnątrz całkiem przyjemna A4 chociaż mogła by mieć xenon wnętrze mega ubogie :gwizdanie: Jak by miała pakiet sport to już by było znacznie lepiej. Na początek zrób sobie pełnego FISa bo koszt tego jest niski a puźniej może jakaś ładna kiera i gałka kulka :gwizdanie:
laki83 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 fajne autko ja to doradze dokładki w kolor i może lekka gleba...od razu milej sie bedzie patrzyło chłopaki dajcie spokój z tym CB i z ta anteną..to nie ma wyglądać.to ma działać.
David Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 sedan do zrobienia dokladki w kolor,gleba,grille na czarno,moze chrom wokol szyb tez
laki83 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 sedan do zrobienia dokladki w kolor,gleba,grille na czarno,moze chrom wokol szyb tez a ja mysle niech zostawi chrom..fajnie sie komponuje z kolorem budy..ale dokładki w kolor i gleba to musowo
Rekomendowane odpowiedzi