McBoss Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Czujnik poziomu paliwa wraz z pompka czy przypasuje z innego modelu? U siebie mam podlaczenie na 2 kabelki, czy jest mozliwosc uciecia kostki i podlaczenia do plywaka/pompki z innego modelu? U siebie mam takie cos: Na allegro widze identyczne plywaki/pompki tylko z innymi kostkami podlaczeniowymi. Bedzie dzialac z moim czy poziom paliwa nie odbierze sygnalu?[br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 21:20_________________________________________________nikt nie wie??
pauel Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 ten na foto jest z passata podejdzie do ciebie tylko kostkę trzeba zmienić, pompki raczej nie zamocujesz bo w twoim baku brak mocowania obudowy pompki i czujnika poziomu, najlepiej szukaj od 90 km lub 110km w tedy kostka jest taka sama jak twoja i podejdą na 100%, od passka też będzie pasował
Frimuś Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 jesli mam plywak z koszem z okragla wtyczko i chce teraz zalozyc taki z prostokata do mojego tdi-ka ,po przelutowaniu bedzie ok?
Rekomendowane odpowiedzi